Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Генпрокуратура: тарифи КМДА - “липові”

Кримінал Регіон: м.Київ 7102 перегляди

Опубліковано - 30.01.2007 14:37 | Всі новини | Версія для друку

Генпрокуратура: тарифи КМДА - “липові”
Генпрокуратура: тарифи КМДА - “липові”
Прокуратура оскаржить рішення КМДА про підвищення тарифів на ЖКП, оскільки визначені столичною владою тарифні ставки не є економічно обгрунтованими, заявила під час проведення колегії Генеральної прокуратури України Тетяна Корнякова - заступник генпрокурора.

Вона також повідомила про виявлення порушень у формуванні тарифів на комунальні послуги.

Наприклад, Генпрокуратура, за словами Корнякової, виявила, що київська міська влада, встановлюючи тарифи на ЖКП, заклала до суми тарифу ще й частку, яка мала б покривати витрати на такі собі "юридичні послуги".

Насправді ж, як виявилося, малася на увазі очікувана владою необхідність оплачувати послуги юристів, які захищали б позиції КМДА у судах у випадках подання позовів на адміністрацію від киян-споживачів ЖКП.

Тобто киян нишком змушували платити ще й за те, щоб захищати КМДА від них же самих! Що називається: "Дай мені своїх патронів, а потім постріляємося".

Як відомо, банкіра Леоніда Черновецького знають у середовищі фінансистів як майстра придумування схем, які дозволяють отримати максимальний зиск з будь-якої оборудки. Наразі кияни отримали підтвердження, що цей свій хист столичний мер намагається масштабно застосувати й у КМДА. От тільки чи сподобається городянам передбачена для них мером роль "терпил" та "лохів" у вигаданій ним "тарифній схемі"? І чи не сприймуть вони такі дії як елементарне шахрайство і спробу нахабно потрусити їхні кишені?

А дуже може бути.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.