Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Водіям хочуть підвищити штрафи

Влада 4359 переглядів

Опубліковано - 22.04.2013 14:57 | Всі новини | Версія для друку

Водіям хочуть підвищити штрафи
Водіям хочуть підвищити штрафи
За незаконне тонування планують штрафувати на 680 грн, а за невиконання вимог посадових осіб МВС – на 1700 грн

Відповідні зміни пропонується внести підготовленим Міністерством внутрішніх справ законопроектом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі види правопорушень».

Зокрема, в МВС наголошують, що законопроект підготовлений в рамках виконання пункту 197.1 Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки.

Законопроектом пропонується підвищити штрафи для водіїв за низку правопорушень. Зокрема, найбільше зросте штраф за непристебнутий ремінь безпеки: з 51-85 грн до 170-340 грн, а також за «невиконання вимог посадових осіб МВС» – до 1020 грн для звичайних водіїв і до 1700 грн для посадових осіб.

Також з´явиться новий штраф - за «установку на проїжджій частині предметів, які перешкоджають проїзду транспортних засобів або їх зупинці чи стоянці», крім окремо визначених випадків, пропонують штрафувати на 340-510 грн. або залучати до громадських робіт.

Крім того, міліції хочуть дати право «здійснювати в порядку, встановленому Міністерством внутрішніх справ України, контроль технічного стану колісних транспортних засобів під час їх експлуатації».

Також пропонується надати міліціонерам право відвідувати підприємства, установи й організації для виконання контрольних і профілактичних функцій щодо гарантування безпеки дорожнього руху і в установленому порядку видавати приписи на усунення виявлених порушень.

Як повідомлялося раніше, 15 квітня набули чинності зміни до правил дорожнього руху в Україні. Працівники Державтоінспекції не штрафуватимуть водіїв за недотримання нових правил дорожнього руху протягом місяця після набуття ними чинності – до 15 травня.

При цьому в день набуття чинності змін далеко не всі співробітники ДАІ могли правильно назвати нові знаки і розповісти про нововведення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.