Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада мобілізує міліцію і чиновників на свою підтримку

Влада 3983 перегляди

Опубліковано - 15.05.2013 10:13 | Всі новини | Версія для друку

Влада мобілізує міліцію і чиновників на свою підтримку
Влада мобілізує міліцію і чиновників на свою підтримку
Всі дороги і республіканські траси, з вечора 17 травня перекриє ДАІ, яка повинна не допустити з регіонів учасників акції опозиції у Києві. Для учасників «антифашиських» мітингів регіоналів розроблена система паролів.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише народний депутат від опозиції Арсен Аваков.

За його словами, з областей вже надходить цікава інформація щодо мітингу опозиції 18 травня у Києві.

«У напрямку Києва всі дороги і республіканські траси, з вечора 17 травня - будуть перекриті нарядами ДАІ. Кожна така засада реагуватиме на всі засоби пересування від маленького мікроавтобуса до туристичного великого автобуса. Працює система розпізнавання, паролів - що б пропустити правильних трудящих на Київ - мітингувати проти «оскаженілих фашистів» - і не пустити «баламутів», що їдуть на акцію «Вставай Україно!» .

Аваков переконаний, що владі все ж доведеться пропустити прихильників опозиції у Київ.

«А пропустити треба: Полтавська обл - 3000 чол, Сумська 2500, Харківська 3500 ... Працівники водоканалів, тепломереж, комунальних служб. Куди ж без вчителів.

Ось таке єднання трудящих. Влада, незважаючи на всю ліберальну розпущеність нашого соціального протесту - боїться!», - впевнений опозиціонер.

Як повідомлялося раніше, 14 травня в кількох районах Києва скоєно напади на інформаційні намети ВО «Батьківщина», в яких розповсюджували запрошення на акцію «Вставай, Україно!» та партійні газети.

13 травня опозиція повідомила, що місцева влада Одеси намагається примусити працівників бюджетних установ і підприємств до поїздки до Києва на контр-мітинг у відповідь на акцію опозиції 18 травня. Зокрема, голови райадміністрацій Одеської області за допомогою активістів ПР мобілізують вчителів, вихователів, працівників медичної сфери і пошти. Людей залякують звільненнями і позбавленням премій.

Водночас, за інформацією Всеукраїнського комітету «Наступ», подібні дії відбуваються і в інших містах. Так, Партія регіонів готує на альтернативну акцію в Києві приблизно 200 осіб «спортивної статури» з Мелітополя Запорізької області, які мають 18 травня блокувати столичну Європейську площу. З Донецької області, планують також направити у столицю 10 автобусів з людьми.

Нагадаємо, раніше в КМДА повідомили, що з 10 до 19 травня на вулицях Михайла Грушевського та Івана Мазепи (від вулиці Шовковичної до площі Слави включно) триватимуть ремонтні роботи із заміни асфальту.

В опозиції вважають, що таким чином влада намагається перешкодити акції опозиції.

18 травня у центрі Києва має відбутися завершальний опозиційний марш та віче в рамках акції В«ставай Україно!».

Партія регіонів намагається організувати «антифашистський» мітинг у відповідь на акцію опозиції 18 травня у Києві.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.