Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Завтра Захарченко розповість нардепам про «антифашизм» 18 травня

Влада 5020 переглядів

Опубліковано - 20.05.2013 22:14 | Всі новини | Версія для друку

18 травня. Автомобіль ДАІ супроводжує БРДМ по вул. Інститутській, де офіційно рух автотранспорту на час масових акцій заборонено
18 травня. Автомобіль ДАІ супроводжує БРДМ по вул. Інститутській, де офіційно рух автотранспорту на час масових акцій заборонено
Пленарне засідання Верховної Ради у вівторок розпочнеться із заслуховування звіту Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка з приводу побиття журналістів під час мітингу 18 травня.

Про це йдеться в порядку денному засідання парламенту на 21 травня.

Раніше журналістка 5 каналу Ольга Сніцарчук, яка постраждала під час масової акції, на своїй Facebook-сторінці повідомила про те, що глава МВС зустрінеться з нею у другу половину дня вівторка.

Вона також попросила співробітника приймальні МВС, який запросив на зустріч, взяти із собою до Захарченка своїх колег-журналістів.

В ефірі 5 каналу, розповідаючи про бійку, Сніцарчук зазначила: "Я була трошки шокована (тим, що міліція не прийшла на допомогу їй та іншому постраждалому журналісту Владу Соделю), тому, що я вже зняла бейдж, а на Владові був бейдж, і на ньому великими літерами було написано "Преса".

"А наскільки я знаю, у нас люблять проводити круглі столи, а на одному з останніх роздавали міліціонерам і показували журналістам якийсь такий примірник довідника, в якому йдеться про те, як потрібно поводитися з журналістами міліціонерам під час масових заходів. Це все не працює. Я не знаю, для кого всі ці довідки пишуться. Для якихось відмазок", - додала журналістка.

Вона також сказала, що слідчий, який відбирав в неї покази неоднозначно натякав, що нібито її побили молодики з опозиції. Сніцарчук висловила припущення, що версія "агресивної опозиції" буде головною у слідства.

Як відомо, група спортивних молодих людей з Європейської площі, улаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська в суботу під час мітингів. При цьому міліція не втручалася.

Бійку почали знімати кореспондент "П’ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобалось молодикам, і вони побили журналістів до крові.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.