Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров думає, що міліції для виконання закону треба якісь знаки

Влада 4047 переглядів

Опубліковано - 23.05.2013 16:48 | Всі новини | Версія для друку

Азаров думає, що міліції для виконання закону треба якісь знаки
Азаров думає, що міліції для виконання закону треба якісь знаки
В уряді обіцяють подумати, як забезпечити журналістам захист під час масових акцій.

Про це під час зустрічі з журналістами заявив прем´єр-міністр України Микола Азаров.

«На майбутнє необхідно максимально забезпечити захист журналістів під час проведення таких акцій протесту - або опозиції, або інших політичних сил. Для цього треба, щоб журналісти мали чіткі розпізнавальні знаки. Може бути, якісь бейджики або щось інше. Давайте разом продумаємо», - сказав Азаров.

Прем´єр-міністр нагадав, що сам у молодості працював журналістом, тому дуже поважає їх роботу. Але разом з тим його іноді бентежить заангажованість деяких журналістів.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив, що в МВС пройшло засідання експертної ради, на якому обговорювалося питання додаткового захисту журналістів.

«Ми також думали, що, можливо, куртки їм роздати такі, як у «даішників», тільки з написом «Преса». Але ви ж знаєте, наші провокатори наступного разу роздадуть таких курток більше, ніж журналістів у нас в державі», - сказав Захарченко.

Крім того, Азаров підкреслив, що для влади головне, щоб під час акції ніхто не постраждав. «Давайте подумаємо, як зробити так, щоб ці акції проходили спокійно», - сказав Азаров.

Як повідомлялося раніше, 18 травня Софіївській площі сталася бійка між «спортсменами» та прихильниками опозиції. Бійку спровокувала ситуація навколо БРДМ, який їздив з макетом морквини. При цьому «спортсмени» напали на журналістку Ольгу Сніцарчук і фотографа Влада Соделя.

Пізніше з´ясувалося, що найбільш активним нападником був Вадим Тітушко на прізвисько Румун, який займається в спортивному клубі «Будо» в Білій Церкві.

Тітушко був затриманий правоохоронцями, йому було висунуто звинувачення в хуліганстві.

Вчора суд відпустив Тітушка під заставу в 22 940 грн.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.