Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Син Джемілєва страждав на розлад психіки

Кримінал Регіон: Автономна республіка Крим 6278 переглядів

Опубліковано - 28.05.2013 13:05 | Всі новини | Версія для друку

Син Джемілєва страждав на розлад психіки
Син Джемілєва страждав на розлад психіки
Голова Меджлісу кримсько-татарського народу Мустафа Джемілєв озвучив свою версію трагедії, яка розігралася 27 травня в його будинку, коли його молодший син Хайсер застрелив друга сім’ї Февзі Едемова.

За словами Джемілєва, постріл стався випадково, а його син - психічно нездоровий, пишуть "Вести".

"Я перебував у Сімферополі на зустрічі, - заявив Мустафа Джемілєв. - І раптом мені подзвонив син і сказав: "Я вбив людину!". Звичайно, я відразу виїхав додому. П’ять років тому він лікувався у Львові у психіатричній клініці. Потім його виписали, він пив ліки і навіть одружився. А нещодавно у нього, мабуть, знову почалося загострення. Хоча ми цього й не помітили", - заявив Джемілєв.

Окрім того, Джемілєв розповів, що у Хайсера була пристрасть до зброї. І, поки батька не було вдома, він викрав рушницю з його кабінету.

"Коли я був у від’їзді, він заліз через кватирку у мій закритий кабінет, взяв там рушницю з оптичним прицілом і нічого мені про це не сказав. У нього була пристрасть до зброї. В той день, коли сталася трагедія, син стояв біля вікна і возився з рушницею. Крутив - крутив... І, мабуть, випадково вистрілив. Звичайно, це страшне горе! Адже я сам запросив загиблого підзаробити у себе на прибудинковій території, бо він не міг знайти собі роботу. І добре йому за це платив. Хоча він і відмовлявся брати гроші. У нещасного лишилася старенька мати, дружина і дитина. Ще вчора він з дружиною пив каву у нас на кухні, а тепер його немає... Ми зробимо для його родини все, що зможемо", - зазначив Джемілєв.

Про вбивство Февзі Едемова тепер ходять різні чутки. Рідні вважають, що це була трагічна випадковість - Хайсер грався з рушницею і ненавмисно вистрілив. За ще однією версією, він стріляв по голубам і, знову ж таки випадково, потрапив в Едемова. Нарешті, ходять чутки, що мова може йти про побутову сварку, яка і призвела до вбивства.

Як виявилося, Февзі Едемов був будівельником і часто допомагав по господарству Джемілєвим, які все ще не закінчили будівництво власного будинку. Більше того - він був родичем не менш відомого кримського татарина - глави Меджлісу Бахчисарайського району Ахтема Чийгоза.

"Це син моєї тітки. Він і Хайсер дружили багато років. Молодий хлопець в житті зброї не тримав, а тепер ось грався і ненавмисно вистрілив", - вважає Чийгоз.

Як повідомлялося раніше, у понеділок, 27 травня, у Бахчисараї Хайсер Джемілєв застрелив 44-річного Февзі Едемова в будинку свого батька.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.