Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Єфремов каже що приватизацію ГТС не розглядатимуть - бракує голосів

Влада 3629 переглядів

Опубліковано - 28.05.2013 15:46 | Всі новини | Версія для друку

Єфремов каже що приватизацію ГТС не розглядатимуть - бракує голосів
Єфремов каже що приватизацію ГТС не розглядатимуть - бракує голосів
Pаконопроект, який знімає заборону на приватизацію об’єктів газової сфери України, у тому числі газотранспортної системи (ГТС), поки не буде розглянуто у Верховній Раді.

Про це повідомив голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Ми поки не бачимо достатньої кількості голосів у парламенті, щоб підтримати розгляд цього законопроекту", - сказав Олександр Єфремов.

За його словами, ухвалення цього документа може викликати неоднозначну реакцію в українському суспільстві, оскільки українці бояться здачі ГТС Росії. Тому, на думку народного депутата, найбільш прийнятним для України є створення тристороннього консорціуму за участю ЄС.

"Створення тристороннього консорціуму населення ще може зрозуміти, двостороннього – сприймається так, ніби Україна віддала свою ГТС Російській Федерації, і сьогодні політично це буде сприйнято з негативом", - додав голова парламентської фракції ПР.

Він також повідомив, що подальша доля цього законопроекту буде вирішена в рамках засідання Погоджувальної ради лідерів фракцій Верховної Ради.

Як повідомлялося раніше, міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький не виключає можливості приватизації газотранспортної системи (ГТС) України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.