Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кожен п’ятий росіянин хоче емігрувати з країни

Імперія «Совок» 4147 переглядів

Опубліковано - 6.06.2013 12:14 | Всі новини | Версія для друку

Кожен п’ятий росіянин хоче емігрувати з країни
Кожен п’ятий росіянин хоче емігрувати з країни
Згідно з результатами досліджень російських соціологів, понад 20% жителів країни бажають виїхати на постійне місце проживання за кордон.

За даними соціологів, в 2013 році частка громадян, готових виїхати з Росії склала 22%. При цьому, в 2009 році таких налічувалося лише 13%.

Найчастіше про бажання поїхати з Батьківщини заявляють студенти та учні (45%), підприємці (38%), службовці (33%), фахівці та домогосподарки (по 28%).

Як повідомили в четвер, 6 червня, фахівці Левада-центру, 38% з охочих емігрувати на президентських виборах голосували за Михайла Прохорова, 30% - за Володимира Жириновського.

У 27% тих, хто проголосував за переїзд, відзначається високий споживчий статус, 27% мають вищу освіту.

Опитування проводилося 23-27 травня у 130 населених пунктах 45 регіонів країни за участю 1600 респондентів у віці від 18 років.

Як зазначають у Левада-центрі, більшість росіян - 70%, не хочуть їхати з країни, однак за 3 роки кількість таких зменшилася на 10%.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.