Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ПР знову збирається на “виїзне” засідання парламенту

Влада 3727 переглядів

Опубліковано - 17.06.2013 14:44 | Всі новини | Версія для друку

ПР знову збирається на “виїзне” засідання парламенту
ПР знову збирається на “виїзне” засідання парламенту
Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов знову заявив, що в разі, якщо опозиція буде блокувати роботу Верховної Ради, то більшість готова працювати самостійно.

"У нас є більшість, яка готова працювати. Це більшість готова приймати рішення, і якщо будуть спроби далі перешкоджати роботі парламенту, значить, ми проведемо засідання більшості. Відразу наперед можу сказати - без запрошення тих, хто зриває засідання. І ухвалимо відповідні закони", - заявив Єфремов на брифінгу в понеділок у Києві.

Він підкреслив, що такі дії "в рамках закону".

У свою чергу, голова Верховної Ради Володимир Рибак виступає проти проведення виїзного засідання парламенту.

"Виїзне (засідання), не виїзне - це інше питання. Я б не хотів, щоб було виїзне, для цього є парламентський зал", - сказав Рибак на прес-конференції в понеділок, відповідаючи на питання про те, чи може бути проведено виїзне засідання парламенту у випадку, якщо опозиція заблокує зал засідань.

"Є різні провокаційні заяви і більшість сьогодні - це приблизно 250-260 депутатів, які наполягають на тому, щоб проходила сесія, і відбувався розгляд питань порядку денного, а де воно буде проводитися - це визначать", - сказав Рибак.

"Я поки що розглядаю питання про те, щоб працювати разом і більшості, і опозиції", - підкреслив спікер.

Як відомо, через блокування опозицією сесійної зали парламенту 6 червня, Партія регіонів збирала підписи за проведення виїзного засідання Верховної Ради.

4 квітня депутати більшості провели засідання в актовій залі комітету Верховної Ради, оскільки сесійну залу парламенту на вул.Грушевського було заблоковано опозиціонерами.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.