Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вторинний авторинок поки не відреагував на введення спецмита

Економіка 5186 переглядів

Опубліковано - 20.06.2013 11:56 | Всі новини | Версія для друку

Вторинний авторинок поки не відреагував на введення спецмита
Вторинний авторинок поки не відреагував на введення спецмита
Ведення з 15 квітня спецмита на іномарки не розбурхало ринок старих авто в Україні.

Так, за даними аналітиків сайту приватних оголошень Slando, на початку весни сталося традиційне просідання ринку, яке цього року склало 17%, а в травні число пропозицій зросла тільки на 3,5%.

Ціни на старі авто при продажу через інтернет також не змінилися. Так, заяви деяких експертів, які були озвучені на цьому тижні, про те, що продавці скориставшись ситуацією піднімають ціни на старі легковики - не знайшло підтвердження в пропозиціях на Slando.

При цьому аналітики Slando відзначають ще одну незвичайну тенденцію - покупці стали частіше цікавитися такими авто, але при цьому кількість угод тільки зменшилася. Це говорить про те, що покупці стали частіше виходити на контакт з продавцями, але купувати не поспішають.

Можливою причиною того, що старі автомобілі не подорожчали після введення спецмита і не стали частіше продаватися, є те, що ціни на них і так одні з найвищих у світі, а купівельна спроможність більшості українців дуже низька.

За даними аналітиків Slando, cередний вік старих авто на вторинному ринку становить 14 років. Середня ціна - $ 8 тис. Найпопулярніші бренди - ВАЗ, Daewoo і Volkswagen, а моделі - Daewoo Lanos, Chevrolet Aveo і ВАЗ 21099.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.