Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Москаль вважає, що влада не реформує прокуратуру, бо втратить інструмент впливу на опозицію

Влада 3847 переглядів

Опубліковано - 26.06.2013 15:38 | Всі новини | Версія для друку

Москаль вважає, що влада не реформує прокуратуру, бо втратить інструмент впливу на опозицію
Москаль вважає, що влада не реформує прокуратуру, бо втратить інструмент впливу на опозицію
Українська влада не зацікавлена в реформуванні прокуратури, оскільки може втратити ті важелі впливу, які має зараз.

Таку думку в коментарі Тиждень.ua висловив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, народний депутат Геннадій Москаль.

«Прокуратура сьогодні є основним інструментом влади. В те, що влада позбавить сама себе важелів впливу, я особисто не вірю. Що ми тільки не обіцяли – і Раді Європи, і ПАРЄ, і всім європейським структурам. Але, на жаль, майже нічого не зробили. А якщо зробили, то дуже-дуже-дуже м’яко. А що заважало внести цей закон на розгляд парламенту і на останній сесії його розглянути? Хто забороняв внести виборчий кодекс, щоби весь час правила гри не міняли перед початком кожної виборчої кампанії? Хто заважає звільнити Тимошенко?», – заявив він.

Депутат нагадав, що наступна сесія почне роботу лише з першого вівторка вересня.

«Але ж, наскільки я чув Штефана Фюле і пана Сікорського, міністра закордонних справ Польщі, вони сказали – все має бути готово до вересня. А до вересня весь парламент буде відпочивати», – зауважив він.

«Де закон і коли його будуть приймати? Я не бачу перспектив його прийняття, тому що час упущений. До вересня має бути все готово. Мені здається, що все робиться для того, щоби ми туди (в ЄС – Ред.) не попали. Отаке в мене особисте враження», – наголосив Москаль.

«Перш, ніж його (закон – Ред.) приймати, його треба написати. І той закон має відповідати вимогам, тим, які ставили до прокуратури вже неодноразово. Але в такому вигляді влада не хоче мати прокуратуру. Адже вона не мала би тих важелів впливу, які має сьогодні – на бізнесменів, на опозицію, на незадоволених, занадто розумних і т.п. Для чого їм це робити, якщо вони втратять важелі впливу на той сегмент суспільства, який не поділяє думку нинішнього правлячого режиму?!», – заявив він.

Як повідомлялося раніше, Україна та Європейський союз під час засідання Ради зі співробітництва, що завершилося 24 червня у Люксембурзі, затвердили зміни до порядку денного асоціації, визначальний перелік реформ, необхідних для зближення Києва і Брюсселя. Зокрема, Україна пообіцяла ухвалити закон про прокуратуру.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.