Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Керівництво МВС пообіцяло, що ніяких репресій проти бунтарів у Врадіївці не буде

Влада Регіон: Миколаївська область 7506 переглядів

Опубліковано - 5.07.2013 11:48 | Всі новини | Версія для друку

Керівництво МВС пообіцяло, що ніяких репресій проти бунтарів у Врадіївці не буде
Керівництво МВС пообіцяло, що ніяких репресій проти бунтарів у Врадіївці не буде
Репресії з боку міліції людям, які розгромили райвідділ під Врадіївці, не загрожують.

Про це розповів перший заступник голови МВС Віктор Дубовик.

Зараз саме Дубовик очолює штаб, який розслідує резонансне зґвалтування і подальші події у Врадіївці. Насамперед, він запевнив, що міліція за штурм у Врадіївці нікого не затримувала, оскільки керівництво розуміє емоції людей.

"За тими матеріалам, які зібрала наша комісія, ми бачимо, що дійсно з боку співробітників міліції є грубі порушення наших нормативних актів, інструкцій МВС, в тому числі ми бачимо вже і порушення функціональних обов’язків. Тому, звичайно ж, всі ці матеріали будуть оприлюднені міністру внутрішніх справ і він прийме рішення. Про це рішення всі будуть проінформовані", - заявив Дубовик.

"Прийом веду я, а також начальник штабу і наші співробітники. Міністр дав вказівку і сюди додатково виїжджають співробітники Міністерства внутрішніх справ, які особисто будуть займатися перевіркою всіх скарг і заяв, які ми зараз приймемо", - додав Дубовик.

Також Дубовик розповів, що зміниться у самій системі органів внутрішніх справ і міністерство збирається попереджувати такі ситуації.

"Вживається ряд заходів, в тому числі розробляється програма забезпечення, що будь-яка інформація, яка надходить в будь-який райвідділ міліції в Україні, вона бралася на контроль у Міністерстві внутрішніх справ", - заявив він.

Як повідомлялося раніше, 26 червня троє чоловіків затягли в свою машину, жорстоко побили і зґвалтували 29-річну мешканку Врадіївки Ірину Крашкову. Жінка впізнала ґвалтівників і дала проти них свідчення. Дві людини - лейтенант міліції Дмитро Поліщук і місцевий таксист Рябиненко - були затримані. Третій, старший лейтенант міліції Євген Дрижак, залишився на волі, пославшись на наявність алібі: номінально він був на чергуванні.

При цьому постраждала запевнила, що помилитися не могла, бо добре знає: "Я впевнена на 100%, що це був саме він (Євген Дрижак), тому що він першим мене зґвалтував, бив і обзивав всякими словами".

Звірячий злочин викликав обурення мешканців Врадіївки. У ніч на 2 липня обурений натовп штурмував райвідділ міліції, правоохоронці захищалися сльозогінним газом і, за деякими даними, стріляли у повітря. Є постраждалі. Стихійний мітинг продовжився і вдень 2 липня.

Розслідування резонансної справи взяв під особистий контроль Президент Віктор Янукович. Вже звільнені начальник Врадіївського райвідділу міліції Віталій Синицький, голова УМВС Миколаївській області Валентин Парсенюк і прокурор Врадіївського району Сергій Мочалко.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.