Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп-регіонал Бондаренко відповіла, що фальшивий протокол їй підкинули, а потім він взагалі зник

Скандал 5293 перегляди

Опубліковано - 12.07.2013 13:42 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп-регіонал Бондаренко відповіла, що фальшивий протокол їй підкинули, а потім він взагалі зник
Нардеп-регіонал Бондаренко відповіла, що фальшивий протокол їй підкинули, а потім він взагалі зник
Регіоналка Олена Бондаренко стверджує, що їй підкинули у скриньку протокол про те, що побиті 18 травня у Києві журналісти на акціях не виконували професійних обов’язків.

Про це йдеться у відповіді депутатки адвокатам журналістів, повідомила Ольга Сніцарчук на своїй сторінці у Facebook.

"Адвокатам прийшла нарешті відповідь від регіоналки Бондаренко – на запити, звідки ж вона взяла той загадковий "протокол", який зачитувала 24 травня у програмі Шустера – що я, мовляв, прийшла на мітинг не як журналіст", - пише Сніцарчу.

"Регіоналка каже: протокол їй … підкинули!!! У поштову скриньку!!! У чистому конверті!!! А далі цей так би мовити протокол … не зберігся", - заявляє Сніцарчук.

"Підозрюю, перед вкиданням у скриньку депутатки його покропили чарівним окропом і він саморозсмоктався. Одразу після Шустера", - іронізує журналістка.

Як повідомлялося раніше, 24 травня під час ефіру "Шустер live" Бондаренко прийшла до студії із копією протоколу і доводила, що Сніцарчук була на місці інциденту під час побиття як громадянка, а не як журналістка.

Бондаренко пояснила, що документи слідства щодо побиття журналістів 18 травня потрапляють до неї як до члена тимчасової слідчої комісії ВР.

У свою чергу, Сніцарчук закликала Бондаренко спростувати неправдиву інформацію, яка базується нібито на даних з протоколу у справі про її побиття.

Суд об’єднав в одну справу два провадження щодо побиття журналістів 18 травня: проти Вадима Тітушко і ще трьох осіб: Михайла Пшук, Сергія Приходько, Андрія Ярошенко.

1 липня суд допитав потерпілу Ольгу Сніцарчук, Владислава Соделя та свідка Дмитра Ліпацького, котрий працював на акції фотокореспондентом.

18 травня вдень на вул.Велика Житомирській у Києві виник конфлікт між представниками опозиції і групою невідомих молодих людей спортивної статури, який згодом переріс у бійку. Під час інциденту постраждали журналістка 5-го каналу Ольга Сніцарчук і фотограф видання "Комерсант" Влад Содель.

Одразу були відкриті кримінальні провадження за ст. 125 Кримінального кодексу (спричинення легких тілесних ушкоджень) і ст. 171 (перешкоджання діяльності журналіста). Згодом міліція перекваліфікувала першу статтю, визначивши інцидент як «хуліганство».

12 червня прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно 20-річного мешканця Білої Церкви Вадима Тітушка, котрий підозрюється у хуліганських діях та умисному перешкоджанні діяльності журналістів. Щодо Тітушка обрано запобіжний захід у вигляді застави в 22 тис. 940 гривень.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.