Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські рибалки з‘їли “інопланетянина”. Науці залишили лише відео

Невідоме 11402 перегляди

Опубліковано - 8.02.2007 04:21 | Всі новини | Версія для друку

Рибалки поласували азовським монстром
Рибалки поласували азовським монстром
Два тижні тому після сильного шторму жителі села Семибалки Ростовської області РФ сіттю витягли на берег двометрову істоту, схожу на акулу.

Вона видавала дивні звуки, схожі на писк.

Спочатку рибалки подумали, що піймали справжнього інопланетянина, і вирішили зняти істоту на камеру мобільного телефону. На знімках добре видно голову, тіло і довгий хвіст пійманої істоти. Її тулуб дуже блищить, начебто намазаний воском. Вагою дивна істота виявилася близько ста кілограмів.

На розчарування вчених і уфологів, азовських рибалок істота зовсім не злякала, і вони її з’їли. За їхніми словами, нічого смачнішого в житті вони не куштували.

Керівник служби аномальних явищ Андрій Городовий заявив, що піймана істота є аномалією. Але навряд чи її можна віднести до інопланетних форм розуму. Городовий спростував також версію про русалок.

"Легенди про русалок в Азовському морі існують давно, але жодного разу не були підтверджені фахівцями служби аномальних явищ. Хоча ми зовсім не заперечуємо існування інших форм розуму в Азовському морі", - зазначив він.

Заступник директора ростовського зоопарку Олександр Липкович зазначив: "Порадився з нашими іхтіологами, говорять, що риба схожа на осетра. Але це надзвичайно цікавий екземпляр! Нічого подібного в житті не бачив".

У 2005 році агентство Reuters повідомило, що в приватному ставку, що знаходиться в 140 кілометрах до півдня від Сеула, у місті Чонджу, живе короп довжиною 80 сантиметрів з обличчям, як у людини. Живе давно - вже років 20. Експерти, щоправда, зазначають, що людські риси утворені ніздрями риби і лускою.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.