Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліцейський спецназ “зачищає” Майдан від протестувальників

Пістолетне право Регіон: м.Київ 7604 перегляди

Опубліковано - 19.07.2013 00:32 | Всі новини | Версія для друку

Міліцейський спецназ “зачищає” Майдан від протестувальників
Міліцейський спецназ “зачищає” Майдан від протестувальників
Спецпідрозіл “Беркут” розігнав мітинг на Майдані.

Про це повідомив "Українській правді" один з активістів, що знаходиться біля наметів.

4 автобуси "Беркуту" прибули о 23:30, і одразу оточили мітингувальників.

Люди стали в коло, співали гімн України, і кричали "зрадники у погонах", "Слава Україні, смерть ворогам", "зека геть".

"Беркут" по одному висмикував людей, і виносив за руки і ноги. Одному з учасників мітингу стало зле. "Беркут" також відібрав раніше встановлені 2 намети. Людей саджали в автобуси, на яких вони приїхали до Києва.

Хтось з націоналістів кинув димову шашку.

Начальник "Беркуту" Александров наказав відтісняти людей далі до метро "Хрещатику". Під час тисняви від "Беркуту" дісталося камері 5 каналу.

Перед цим представник київського управління благоустрою з 23:15 намагався вручити учасникам мітингу на Майдані повідомлення про незаконність встановлення наметів.

Однак люди відмовились приймати повідомлення, заявивши, що не знають, хто власник наметів. Вони також не погодились, що намети — це тимчасова архітектурна форма, як сказано у приписі.

"Це спортивні намети, які нічим не кріпляться. Тому люди розглядають їх як просто майно громадян, і не погоджуються згортати", - розповів він.

Наразі біля наметів знаходиться 130-150 осіб. Серед матері, які прийшли у четвер під МВС, щоб розповісти про знущання правоохоронців на їхніми синами. Там є люди з Полтави і Кіровоградщини і Полтави, які долучились до ходи і пішки йшли до Києва. Але людей з Врадіївки там немає.

Серед мітингувальників є і київська вчителька Ніна Москаленко, у якої два високопоставлені міліціонери намагаються через рейдерів відібрати будинок.
Москаленко каже, що має підтримати цих людей, бо вона така сама жертва свавілля, як і інші люди.

Раніше, за повідомленням 5 каналу, правоохоронці заявили, розганяти мітингувальників не збираються, але пізніше нагадають, що їхня акція має закінчитися до вказаного у заявці часу – до 23.30.

Як відомо, близько 200 осіб, незадоволених роботою правоохоронних органів, вийшли на Майдан Незалежності в Києві, аби висловити невдоволення роботою міліції.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.