Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Вдосконалили”. Уряд пропонує збирати однаковий утилізаційний збір з усіх автомобілів

Влада 4643 перегляди

Опубліковано - 14.08.2013 13:01 | Всі новини | Версія для друку

“Вдосконалили”. Уряд пропонує збирати однаковий утилізаційний збір з усіх автомобілів
“Вдосконалили”. Уряд пропонує збирати однаковий утилізаційний збір з усіх автомобілів
Міністерство екології та природних ресурсів України пропонує скасувати коригуючи коефіцієнти до базових ставок податку на утилізацію транспортних засобів.

Як стало відомо сьогодні, 14 серпня, відповідний законопроект про внесення змін до Податкового кодексу України про скасування коефіцієнтів до ставок екологічного податку був оприлюднений на сайті міністерства.

Відзначимо, що зараз коефіцієнти до базових ставок податку на утилізацію транспортних засобів становлять: 5,5 тис. грн для легкових автомобілів і 11 тис. грн для решти автотранспортних засобів.

Нагадаємо, що 2 серпня поточного року Президент Віктор Янукович підписав закони про трансферне ціноутворення і утилізаційний податок.

При цьому в ЄС раніше висловлювалися проти введення цього закону в дію. Так, в Європі висловили тривогу з приводу того, що єдиним результатом тривалого процесу консультацій з Києвом щодо спірних торговельних питань залишається лише обіцянка України наступних двосторонніх дискусій.

Зазначимо, що Росія, де подібний збір діє з минулого року, опинилася під прицілом претензій з боку цілого ряду країн-членів СОТ, і Україна приєдналася до консультацій з цього питання.

5 серпня Янукович доручив удосконалити законодавче регулювання питань, пов’язаних з утилізацією автомобілів.

Як повідомлялося раніше, ЄС різко відреагував на підписання Януковичем закону про утилізаційний збір. Союз закликає Україну узгодити законодавство про введення утилізаційного податку на імпортні транспортні засоби з принципами СОТ до 1 вересня.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.