Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російська митниця продовжує «ретельно перевіряти» українські товари

Імперія «Совок» 5030 переглядів

Опубліковано - 21.08.2013 11:38 | Всі новини | Версія для друку

Російська митниця продовжує «ретельно перевіряти» українські товари
Російська митниця продовжує «ретельно перевіряти» українські товари
Бєлгородська митниця на російсько-українському кордоні «працює в колишньому режимі із застосуванням додаткових процедур контролю щодо українських товарів».

«Вказівок про скасування режиму поки не надходило», - повідомив начальник митниці генерал-майор митної служби Анатолій Ушаков, передає «ІТАР-ТАСС».

За його словами, в рамках митного кодексу РФ запроваджені додаткові процедури контролю, щоб виключити можливі ризики. До них, зокрема, належить можливість «невідповідності вантажів, які знаходяться в автомобілі або у вагонах, пред’явленим документам».

Митники перевіряють вагу пред’явленого до перетину кордону товару.

«На жаль, - зазначив Ушаков, - бувають випадки, коли замість заявлених 20 тонн машини перевозять на кілька тонн більше».

Більш жорсткий контроль і поза пунктами перетину кордону.

«Кілька днів тому співробітники митниці та прикордонники затримали близько 100 тюків з товарами із Туреччини, які намагалися переправити на російський бік», - повідомив генерал.

Зняття додаткових процедур не призведе до повного скасування контролю, така робота «буде тривати, але товари українських підприємств перетинатимуть російську митницю в штатному режимі», - додав він.

Для врегулювання і недопущення проблемних ситуацій буде активізований обмін інформацією між митними органами двох країн, вироблені спільні підходи, особливо в тих випадках, коли зачіпаються інтереси українських і російських компаній.

Як повідомлялося раніше, вчора Федеральна митна служба повідомила Міністерство доходів і зборів про повернення до штатної розмитненні українських товарів.

Нагадаємо, з 14 серпня Федеральна митна служба Російської Федерації повністю зупинила український експорт на невизначений час.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.