Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп Юрій Мірошниченко визнав, що у фракції ПР існує внутрішня опозиція

Влада 4171 перегляд

Опубліковано - 3.09.2013 10:07 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп Юрій Мірошниченко визнав, що у фракції ПР існує внутрішня опозиція
Нардеп Юрій Мірошниченко визнав, що у фракції ПР існує внутрішня опозиція
Представник Президента України у Верховній Раді, депутат Партії регіонів Юрій Мірошниченко заявив, що у фракції ПР є група депутатів, які виступають проти інтеграції до Євросоюзу.

"Я думаю, що наші колеги ще будуть висловлювати свою точку зору, в тому числі про незгоду з інтеграцією України в європейські структури" , - заявив він в ефірі 5 каналу.

За його словами, це не є сенсацією, оскільки ПР є великою фракцією, яка має у своєму складі представників різних регіонів, у тому числі і мажоритарних округів, що відображають позиції своїх виборців.

"Що стосується Партії регіонів та її фракції, то вона чітко була окреслена, коли ми голосували в 2010 році, до речі, з ініціативи Президента Януковича, за закон про основи внутрішньої і зовнішньої політики. Сьогодні дискусія про євроінтеграцію на рівні законодавства вже завершена чіткою нормою, що передбачає кінцевою метою зовнішньої політики України інтеграцію в Євросоюз" , - заявив депутат.

Мірошниченко також пояснив, чому в порядку денному Верховної Ради на 3 вересня відсутні законопроекти, необхідні для підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

"Це пов’язано з непідготовленістю, адже процедура підготовки до розгляду у сесійній залі передбачає розгляд у комітетах. Я не хотів би говорити, що опозиція винна в чомусь, або представники більшості винні в чомусь, але комітети, на жаль, не працювали довгий час, а відповідно не розглянули на своїх засіданнях дані законопроекти" , - повідомив депутат.

Як відомо, сьогодні, 3 вересня, Верховна Рада України відновлює свою роботу після канікул. Як очікується, в сесійній залі з’явиться Президент Віктор Янукович.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.