Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін не вірить, що Україна має свій, незалежний від Росії, шлях

Імперія «Совок» 4414 переглядів

Опубліковано - 4.09.2013 10:10 | Всі новини | Версія для друку

Путін не вірить, що Україна має свій, незалежний від Росії, шлях
Путін не вірить, що Україна має свій, незалежний від Росії, шлях
Президент Росії Владімір Путін упевнений, що «куди б Україна не йшла, ми все одно колись і десь зустрінемося».

Про це він сказав напередодні саміту «великої двадцятки».

«Ви знаєте, що б не відбувалося, і куди б Україна не йшла, ми все одно колись і десь зустрінемося. Чому? Тому що ми – один народ. І як би на те, що я зараз сказав, не сердилися націоналісти з обох боків, а націоналісти є і у нас, і на Україні, насправді воно так і є», - заявив Путін.

«Тому що у нас одна Дніпровська Київська купіль, у нас, безумовно, спільне історичне коріння і спільні долі, у нас спільна релігія, спільна віра, у нас дуже схожа культура, мови, традиції і менталітет, як ви правильно сказали», - відзначив він.

За його словами, є, безумовно, свої особливості і своє етнічне забарвлення у всьому. При цьому Путін відзначив, що українська культура, українська мова, танці, музика чудові і він захоплюється завжди цим.

Путін відзначив, що в роки Першої світової війни і наступних революційних подіях «і білий рух, і червоний билися між собою на смерть, мільйони людей загинули під час громадянської війни, але ніколи не порушувалося питання про відокремлення України».

«І червоні, і білі виходили з цілісності Російської держави (імперії)», - сказав він.

«Щодо цієї частини України, це край, і ми розуміємо і пам’ятаємо, що ми народилися, як я сказав, із загальноукраїнської Дніпровської купелі, там зароджувалася Русь, і ми всі звідти родом. Так сталося, що частина цієї території опинялася в руках різних держав, які знаходилися на захід від цих територій, і всі ці роки, всі ці сторіччя український народ зазнавав великих, по суті, переслідувань, в такому рабському принизливому становищі перебував», - сказав Путін.

Він вважає, що тільки після возз’єднання обох частин Русі ця частина України почала розвиватися і, по суті, процвітати.

«За час спільного єдиного існування Україна перетворилася на велику європейську державу, одержавши додаткові території, населення, причому це і за рахунок Росії, за рахунок деяких областей на заході. Радянський Союз провів такі обміни і нагородив Україну цими територіями», - заявив він.

За його словами, в результаті Україна перетворилася на велику державу, в яку вкладено колосальні інвестиції в інфраструктуру, в розвиток промисловості і таке інше.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.