Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп Новинський не голосуватиме за євроінтеграційні закони

Влада 4242 перегляди

Опубліковано - 4.09.2013 20:39 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп Новинський не голосуватиме за євроінтеграційні закони
Нардеп Новинський не голосуватиме за євроінтеграційні закони
Народний депутат Вадим Новинський не готовий голосувати у Верховній Раді за євроінтеграційні законопроекти проти волі севастопольців.

Про це він заявив журналістам, вийшовши з кінотеатру «Зоряний», де сьогодні відбувається зустріч депутатів від Партії регіонів з Президентом Віктором Януковичем.

Відповідаючи на запитання, чи буде він голосувати за євроінтеграційні законопроекти, Новинський відповів: «Я обирався в Севастополі, де у севастопольців настрої трошки інші. Вони виступають за те, щоб Україна була в Митному союзі. Я не можу голосувати без урахування думки севастопольців».

«З приводу вступу у фракцію Партії регіонів, швидше за все я буду там. Партія регіонів підтримувала мене на виборах, коли я йшов по Севастополю і багато ідеологічних норм партії мені близькі, але я поки не збираюся нікуди вступати...» , - сказав він.

На запитання журналістів, у який комітет він збирається йти працювати, депутат відповів: «Чесно скажу ще не вирішив, але те, що я буду в групі Росія-Україна - це 100 %».

Як повідомлялося раніше, сьогодні в кінотеатрі «Зоряний» відбулася зустріч фракції Партії регіонів з Януковичем, на якій, як заявляли самі регіонали, відбувалася «чоловіча розмова».

ЗМІ повідомили, що перед зустріччю на вулицях Києва в районі кінотеатру «Зоряний» було відключено всі світлофори і працювали патрулі ДАІ, а через кожні 100 метрів стояли пости бійців спецпідрозділу «Кобра». Також зазначалося, що на зустріч із Президентом прибули прем’єр-міністр Микола Азаров, члени уряду та новообраний депутат Новинський.

Як відомо, раніше з’явилася інформація про те, що група народних депутатів від Партії регіонів виступає категорично проти голосування за євроінтеграційні законопроекти.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.