Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Єврокомісії сподівається, що Україна виконає “домашнє завдання”

Світ навколо нас 4591 перегляд

Опубліковано - 13.09.2013 21:16 | Всі новини | Версія для друку

Президент Єврокомісії сподівається, що Україна виконає “домашнє завдання”
Президент Єврокомісії сподівається, що Україна виконає “домашнє завдання”
Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу сподівається, що Україна виконає визначені для підписання Угоди про асоціацію з ЄС умови до саміту “Східного партнерства” у Вільнюсі.

Про це він заявив в інтерв’ю Euronews.

"Нині ми сподіваємося, що Україна виконає всі критерії, орієнтири, що ми зможемо побачити на Вільнюському саміті у листопаді. Я вкотре закликаю Україну виконати всі ці критерії, завдяки чому країна стане значно ближче до Європейського Союзу через запровадження системи політичної асоціації і економічної інтеграції", - сказав Баррозу.

Президент Єврокомісії висловив переконання, що Україна є європейською країною. Водночас, у політичному вимірі найвищою формою європейської інтеграції України може стати лише укладання Угоди про асоціацію із створенням поглибленої і всеохоплюючої зони вільної торгівлі.

"Я знаю, що більшість українців висловлюють чітке бажання мати тісніші зв’язки з Євросоюзом. І вибір українського народу необхідно у повній мірі поважати", - наголосив Баррозу.

Як повідомлялося раніше, організація Freedom House в останній доповіді заявила, що угода про асоціацію між Україною та ЄС перебуває під загрозою через відсутність політичної волі в української влади виконати критерії, визначені Радою ЄС як необхідні для підписання цього документу.

Президент Віктор Янукович вважає, що Україна рухається шляхом євроінтеграції вже багато років і за цей час досягла критеріїв, необхідних для підписання Угоди про асоціацію.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.