Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У випадку підписання Угоди про асоціацію з ЄС, українська економіка зростатиме

Світ навколо нас 4690 переглядів

Опубліковано - 17.09.2013 11:46 | Всі новини | Версія для друку

У випадку підписання Угоди про асоціацію з ЄС, українська економіка зростатиме
У випадку підписання Угоди про асоціацію з ЄС, українська економіка зростатиме
Вимоги , які Україні необхідно виконати для підписання угоди про асоціацію з ЄС, не є нав´язуванням чужих цінностей і надмірно жорсткими стандартами.

Про це міністр у справах Європи Міністерства закордонних справ Великобританії Девід Лідінгтон написав у статті для українського видання «День».

За словами британського міністра , «дехто в Україні стверджує, що ЄС намагається нав´язати Україні чужі цінності та зайво жорсткі стандарти».

«Я не згоден. Реформи, передбачені угодою про асоціацію, підуть на користь Україні. Подивіться, як вони працюють в інших країнах», - зазначив він.

Лідінгтон наголосив, що правила в економіці, які з´явилися завдяки інтеграції в ЄС, допомогли стати Польщі та Словаччині динамічними і більш благополучними країнами.

«У Польщі ВВП на душу населення зріс з $2406 в 1991 році до $13 463 в 2011 році, а тривалість життя збільшилася з 71 року до 76 років», - сказав міністр.

Лідінгтон висловив упевненість, що якщо Україна проведе реформи, які впровадили країни-сусіди, скоротивши корупцію і бюрократію, знизивши тиск на малий і середній бізнес, то майбутнє у країни буде хорошим.

За його даними, в результаті більш тісної інтеграції з ЄС рівень життя в Україні в довгостроковій перспективі може вирости на 11% , оскільки українські компанії зможуть на рівних торгувати з європейськими колегами, а в країну буде надходити більше прямих інвестицій, що дозволить створювати нові робочі місця і впроваджувати сучасні технології.

Нагадаємо , в листопаді цього року на саміті країн «Східного партнерства» заплановано підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС , що включає створення зони вільної торгівлі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.