Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Власенко вважає, що для лікування Тимошенко змінювати закони не потрібно

За право людини 6243 перегляди

Опубліковано - 24.09.2013 14:11 | Всі новини | Версія для друку

Власенко вважає, що для лікування Тимошенко змінювати закони не потрібно
Власенко вважає, що для лікування Тимошенко змінювати закони не потрібно
Чинне законодавство України дозволяє відправити Юлію Тимошенко на лікування за кордон і для цього немає необхідності приймати будь-які документи.

про це на брифінгу заявив захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко, коментуючи слова народного депутат від Партії регіонів Інни Богословської про можливий компроміс у вигляді прийняття законодавства, що дозволяє лікування ув´язнених за кордоном з призупиненням терміну ув´язнення.

«По-перше, коментувати Інну Германівну Богословську - це, напевно, моветон. Тому, прокоментую по суті . Безвідносно до особи, адекватність якої викликає у мене сумніви. Я неодноразово заявляв і можу сказати ще раз: згідно з чинним кримінально-виконавчому кодексу в ст.7 пункт 2: «засуджений користується всіма правами людини і громадянина, передбаченого Конституцією, крім обмежень, зазначених у цьому кодексі, інших законів, постановах і рішеннях судів» , - зазначив Власенко.

Водночас Власенко послався на закон України «Про основи законодавства щодо охорони здоров´я».
«Стаття 36 «про направлення хворих на лікування за кордон: «громадяни України ... - зверніть увагу без будь-яких винятків, - можуть направлятися на лікування за кордон у разі необхідності надання того чи іншого виду медичної допомоги хворому та неможливості надання в установах Міністерства охорони здоров´я України. Державний орган зобов´язаний сприяти виїзду громадян України за кордон для перебування там під час лікування» , - підкреслив захисник Тимошенко.

За його словами, ці норми дозволяють без змін законодавства провести лікування Тимошенко за кордоном.

«Не потрібно імітувати європейські реформи - треба просто виконувати українські закони», - підсумував Власенко.

Як повідомлялося раніше, вчора в ефірі ток-шоу «Свобода слова» народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська заявила, що питання про лікування Тимошенко за кордоном не може бути вирішене індивідуально, а має бути законодавчо оформлене. Для цього необхідно ввести зміни до законодавства, в якому буде встановлена ​​норма, що стосується можливості переривання терміну ув´язнення для лікування за кордоном. Також, за словами народного депутата, необхідно підписати двосторонню угоду зі стороною, яка погодиться на лікування екс-прем´єр-міністра.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.