Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вибір України прискорить кончину ідеології Путіна

Світ навколо нас 4908 переглядів

Опубліковано - 27.09.2013 17:02 | Всі новини | Версія для друку

Вибір України прискорить кончину ідеології Путіна
Вибір України прискорить кончину ідеології Путіна
Угода про асоціацію між Україною і Євросоюзом може прискорити кончину ідеології Путіна про російський імперіалізм.

Про це пише президент американського Фонду підтримки демократії Карл Гершман у статті, яка вийшла в газеті "Вашингтон Пост".

За словами Гершмана, "Росія використовувала економічні погрози й погрози безпекою, щоб затягти посткомуністичні країни у свій Євразійський митний союз, а також заблокувати ініціативу ЄС "Східне партнерство".

"Україна є найбільшим призом, і залякування Росії було особливо контрпродуктивним. На додаток до звичайних економічних погроз і торговельних санкцій, включаючи заборону на імпорт українських цукерок, Путін образив українців під час державного візиту в липні, сказавши, що вони й росіяни були "єдиним народом", і що українці процвітали при радянській владі - повністю ігноруючи голодомор початку 1930-х років, який українці називають "винищенням голодом", - відзначає Гершман.

При цьому він висловлює жаль, що спроби Росії зупинити євроінтеграцію України й інших держав "привернули мало уваги в засобах масової інформації США або в адміністрації Обами".

"Сполучені Штати повинні взаємодіяти з урядами й громадянським суспільством в Україні, Грузії та Молдові для того, щоб процес реформ не тільки сприяв збільшенню обсягів торгівлі й розвитку, але й створив передумови для формування уряду, менш корумпованого й більш підзвітного суспільству", - відзначив Гершман.

Гершман повідомляє, що заради підписання Угоди про асоціацію "у короткий термін парламент України прийняв реформи, необхідні ЄС, які стосуються таких питань як корупція, тарифи й в’язниці".

"Російська демократія також може отримати вигоду із цього процесу (євроінтеграції України). Вибір України приєднатися до Європи прискорить кончину ідеології російського імперіалізму, яку представляє Путін", - зазначив президент американського Фонду підтримки демократії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.