Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Організатори Врадіївської ходи скасували її продовження

За право людини 6300 переглядів

Опубліковано - 30.09.2013 18:56 | Всі новини | Версія для друку

Організатори Врадіївської ходи скасували її продовження
Організатори Врадіївської ходи скасували її продовження
Організатори Врадіївської ходи проти насильства заявили про тимчасове припинення акції. Зазначимо, що вони повинні були почати новий всеукраїнський тур з жовтня.

"Враховуючи особливості поточного моменту, "врадіївська хода" продовжує домагатися справедливості у справах врадіївських учасників ходи і всіх, хто звертається до нас по допомогу. А хода "Майдан від Врадіївки до країни любові" як наша остання і рішуча дія переноситься до часу, коли всі аргументи зі встановлення конституційного ладу в Україні будуть вичерпані", - заявив глава акції Василь Любарець.

За його словами, з новими протестами варто дочекатися того моменту "ікс", коли будуть вичерпані будь-які аргументи в суді. "Суд над ґвалтівниками з Врадіївки тільки розпочався і потрібно дати йому можливість продемонструвати свою неупередженість без найменшого тиску, залишаючи за собою право відповідно реагувати", - переконує ідейний натхненник.

Акція врадіївської ходи була тимчасово припинена 15 серпня і мала поновитися на початку жовтня.

Раніше Любарець анонсував всеукраїнську акцію протестів під назвою "Від Врадіївки до країни любові", метою яких стане відставка Президента і реформування держвлади в Україні.

Як повідомлялося раніше, акція Врадіївська хода почалася 7 липня після групового зґвалтування 29-річної жінки на Миколаївщині, яка впізнала в нападниках двох місцевих міліціонерів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.