Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Ющенко з'ясовує, хто надав Путіну “революційну пропозицію”

Влада 6435 переглядів

Опубліковано - 16.02.2007 19:57 | Всі новини | Версія для друку

Президент Ющенко з'ясовує, хто надав Путіну “революційну пропозицію”
Президент Ющенко з'ясовує, хто надав Путіну “революційну пропозицію”
Секретар Ради національної безпеки і оборони Віталій Гайдук заявляє, що пропозиція про спільне управління українськими енергетичними активами Росією та Україною була подана російською стороною.

Про це він сказав сьогодні на брифінгу.

Як зазначив Гайдук, після грудневого засідання комісії «Ющенко-Путін» Президент Ющенко мав зустріч з помічником президента Росії, який і «привіз проект меморандуму, який був викладений саме в тому форматі».

«Була відповідна паралельно заява президента Росії Володимира Путіна на прес-конференції щодо революційних пропозицій від української сторони», - сказав Гайдук.

«Оскільки на рівні Президента таких пропозицій не було, Президент зустрівся з прем’єр-міністром з’ясувати, чи були такі пропозиції на рівні урядів. Прем’єр підтвердив, що і уряд не опрацьовував такі якісь революційні пропозиції, ніяких переговорних процесів – неформальних чи формальних - уряд не проводив», - зауважив Секретар РНБО.

За його словами, Президент вважає, що «в такому вигляді проект є не доцільний і не може бути підписаним». «Але він (Президент - ред) повинен з’ясувати, що ж мала на увазі російська сторона, коли викладала такий формат», - додав Гайдук.

За словами Гайдука, оскільки зустріч між президентами в Мюнхені не відбулася, то, можливо, вона відбудеться в березні, де Президент і з’ясує це питання.

Як повідомлялося раніше, на прес-конференції 1 лютого Президент Росії Володимир Путін заявив, що між Україною і Росією зараз тривають переговори про об’єднання активів “за революційною пропозицією української сторони”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.