Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Невідомі викрали свободівця. У викрадені підозрюють міліціонерів

Пістолетне право Регіон: м.Київ 6527 переглядів

Опубліковано - 2.10.2013 14:38 | Всі новини | Версія для друку

Невідомі викрали свободівця. У викрадені підозрюють міліціонерів
Невідомі викрали свободівця. У викрадені підозрюють міліціонерів
Сьогодні близько 12.00 на станції метро «Академмістечко» невідомі особи в цивільному затримали члена Київського міського комітету ВО «Свобода», заступника голови Дарницького районного осередку ВО «Свобода» Володимира Бахняка.

Про це повідомила прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

«Зазначені особи заштовхали націоналіста в авто і відвезли у невідомому напрямку», - йдеться в повідомленні.

Представники київської міліції з цього приводу заявили, що нікого зі «свободівців» не затримували.

При цьому у «Свободі» підкреслили, що одразу після акції протесту під Київрадою міліціонери без пояснень затримали громадських активістів Іллю Кротенка, Андрія Добролєтова, Андрія Ткачука та Олександра Поживанова.

Наразі народні депутати від «Свободи» Юрій Сиротюк та Андрій Іллєнко вирушили до Головного управління МВС в Києві, аби зустрітися з його керівником Валерієм Коряком, зазначили в партії, додавши, що націоналісти вимагатимуть розшукати викраденого «свободівця» та дати пояснення факту свавілля міліції під час акції протесту біля КМДА.

Як повідомлялося раніше, сьогодні під час сутичок біля будівлі Київради було затримано кількох активістів, в тому числі журналістку Тетяну Чорновіл. Пізніше журналістку, після складення адмінпротоколу, випустили з автозака.

Проте, за даними «Батьківщини», кількох активістів доправили до Шевченківського райвідділу міліції.

В свою чергу у міліції заявили, що за порушення громадського порядку під час акції проти проведення сесії Київради буде притягнуто до адміністративної відповідальності 5 осіб. Зокрема, на них будуть складені протоколи за дрібне хуліганство, після чого їх відпустять, сказали в столичному главку міліції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.