Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Єврокомісії вважають, що бізнес-клімат в Україні погіршується

Світ навколо нас 4497 переглядів

Опубліковано - 2.10.2013 18:40 | Всі новини | Версія для друку

В Єврокомісії вважають, що бізнес-клімат в Україні погіршується
В Єврокомісії вважають, що бізнес-клімат в Україні погіршується
Умови ведення бізнесу в Україні останнім часом погіршуються і стають більш непередбачуваними.

Про це підчас зустрічі з представниками українських засобів масової інформації заявив єврокомісар з питань торгівлі Карел Де Гухт, відповідаючи на запитання кореспондента «Коментарів».

«Бізнес-клімат (в Україні - ред.) погіршується і стає більш непередбачуваним. Непередбачуваність - це не те, до чого ми прагнемо і це ненормально... Позиція бізнесу ( в цьому питанні - ред.) чітка - ситуація погіршується», - підкреслив єврокомісар.

Карел Де Гухт зазначив, що у ЄС залишається ряд питань в економічній площині, які необхідно вирішити для підписання угоди про асоціацію з Україною. Зокрема, це питання утилізаційного податку та загороджувального спецмита на автомобілі, обмеження імпорту вугілля і коксу, деякі вимоги до проектів в енергетиці поновлюваних джерел, а також в частині виконання зобов´язань України в рамках СОТ.

«Але що важливіше за все інше - це поліпшити бізнес - клімат. І для цього сьогодні необхідні конкретні дії», - підкреслив єврокомісар.

Як повідомлялося раніше, згідно з індексом інвестиційної привабливості України, який складає Європейська Бізнес Асоціація (ЕВА), оцінка підприємцями поточного інвестиційного клімату становить 1,7 пункту з п´яти можливих, що як і раніше є найнижчим його рівнем за 19 кварталів досліджень.

Згідно з даними Держстату, за підсумком II кварталу в Україні зафіксовано значне падіння обсягу прямих іноземних інвестицій (ПІІ) у вигляді акціонерного капіталу. Зокрема, за квартал іноземні інвестори направили в економіку України $1,055 млрд інвестицій, але при цьому «вивели» $1,623 млрд.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.