Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Журналісту вдалося задокументувати, як невідомі особи намагаються зламати держреєстр

Скандал 7024 перегляди

Опубліковано - 4.10.2013 14:08 | Всі новини | Версія для друку

Невідомий за скануванням IP-адрес локальної мережі в Інформаційному центрі Мін´юсту
Невідомий за скануванням IP-адрес локальної мережі в Інформаційному центрі Мін´юсту
У мережі оприлюднені фото невідомих, які намагаються підключитися до адміністративної частини серверів державних реєстрів.

Фотографії, зроблені фотокореспондентом видання «Коммерсант- Україна» Владом Содель в держпідприємстві «Держінформюст», фотограф виклав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Сторонні особи, які не представляються і не показують посвідчень, зараз ( 03.10 . - Ред. ) перебувають у приміщенні для нарад на Мельникова, 71А , шляхом наукового тику з підключеними по езернету ноутами намагаються потрапити до адмін- частини серверів підприємства», - прокоментував фото Содель.

За його словами, невідомий спочатку шукав за допомогою google - Cisco Network Assistant, а потім вже за допомогою цього програмного забезпечення шляхом підбору IP в діапазоні адрес, намагався отримати доступ до локального сервера.

«Виходячи з побаченого Держінформюсті, історія Вадима Хоруженка ( заступника директора ДП - ред.) про те, що ці невідомі навіщось скопіювали собі бази даних державних реєстрів, які насправді бек-ап_ляться, мені вже не здається неймовірною», - зазначив фотограф.
Сканування внутрішньої локальної мережі невідомим
Сканування внутрішньої локальної мережі невідомим
Як повідомлялося раніше, 2 жовтня за фактом несанкціонованого втручання в роботу комп´ютерів, автоматизованих систем комп´ютерних мереж Міністерства юстиції України було відкрито кримінальне провадження. За даними ГПУ, в результаті цього була заблокована робота 12 державних і єдиних реєстрів інформаційних мереж.

Реєстри не працювали з 1 жовтня. 3 жовтня колектив Державного інформаційного центру Міністерства юстиції заявив про рейдерське захоплення підприємства «Інформаційний центр».

Пізніше міністр юстиції України Олена Лукаш заявила, що витоку інформації під час зломів держреєстрів не відбулося, оскільки атака була спрямована на маршрутизатори, які відповідають за передачу даних.

Повне відновлення роботи держреєстрів Лукаш пообіцяла сьогодні вранці.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.