Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Правляча коаліція вивела Україну в число світових лідерів. Із торгівлі людьми

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6206 переглядів

Опубліковано - 19.02.2007 16:30 | Всі новини | Версія для друку

Правляча коаліція вивела Україну в число світових лідерів. Із торгівлі людьми
Правляча коаліція вивела Україну в число світових лідерів. Із торгівлі людьми
Щорічно сотні тисяч жителів Східної Європи, більшість з яких жінки і діти, стають жертвами торгівлі людьми. Тільки у п'яти країнах регіону — Білорусі, Болгарії, Молдові, Румунії і Україні — в пастки торгівців потрапляють 225 тисяч осіб. Про це повідомляє Міжнародна організація із міграції (МОМ) при ООН.

МОМ провела дослідження проблеми торгівлі людьми в п'яти країнах регіону і дійшла висновку, що українців, білорусів, молдован, болгар і румун злочинці активно продають для робіт на фермах, примушують займатися проституцією і жебрацтвом, а також втягують в різного роду злочини.

Раніше вважалося, що число жертв торгівлі людьми в Європі в цілому складає 200 тисяч осіб. Тепер виявилось, що тільки в цих п'яти країнах в руки злочинців потрапляє значно більше людей. Перші три місця по числу жертв сучасних работорговців займають Україна, Білорусь і Молдова.

Експерти МОМ зосередили увагу на заходах по викорінюванню причин, сприяючих процвітанню цього злочинного бізнесу. Вони також проаналізували зусилля урядів п'яти країн Східної Європи, направлені на запобігання таким злочинам, і пришли до висновку, що їх населення непогано інформоване про потенційну небезпеку стати жертвою торговців «живим товаром». Проте, власті країн приділяють недостатньо уваги боротьбі з організованою злочинністю і корупцією, за допомогою якої процвітає нелегальна міграція і торгівля людьми.

Експерти також звертають увагу на те, що дійсні масштаби торгівлі людьми в цих країнах набагато вищі за цифру, приведену експертам МОМ. Ці твердження МОМ пов'язує з тим, що постраждалі від торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації приховують, що стали жертвами злочинців.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.