Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Москві знайдено тіло вбитого Олександра Ярцева

Світ навколо нас 5618 переглядів

Опубліковано - 19.02.2007 17:03 | Всі новини | Версія для друку

У Москві знайдено тіло вбитого Олександра Ярцева
У Москві знайдено тіло вбитого Олександра Ярцева
У Москві, у власній квартирі, знайдено тіло вбитого Олександра Ярцева, сина колишнього тренера футбольної збірної Росії.

В рамках розслідування справи про вбивство сина колишнього головного тренера збірної Росії по футболу Георгія Ярцева призначений ряд експертиз, повідомили в правоохоронних органах.

"У кримінальній справі призначені судово-медична і криміналістська експертизи", - сказав речник прокуратури.

За його словами, тіло Олександра Ярцева виявила його мати.
"Вона розповіла, що Олександр тривалий час не відповідав на її дзвінки, тому вона вирішила приїхати до нього додому", - повідомив представник силових структур.

Тіло тренера було виявлене в його квартирі сьогодні близько другої години ночі. "За попередніми даними, смерть наступила в результаті черепно-мозкової травми, - сказало джерело в правоохоронних органах. - Швидше за все, вбивство носить побутовий характер, проте слідство не виключає всі можливі версії злочину".

На даний час встановлюється коло осіб, які могли знаходитися з Ярцевим перед його смертю. Опитуються сусіди убитого тренера, його рідні і найближче коло друзів, сказав він.

Раніше в ГУВС Москви офіційно підтвердили, що в Москві минулою ніччю загинув Олександр Ярцев, син колишнього головного тренера збірної Росії по футболу Георгія Ярцева.

"Так, дійсно, сьогодні вночі тіло Олександра Ярцева було виявлене в квартирі будинку на Каргопольськой вулиці в Москві. Розслідуванням займається прокуратура Москви", - сказав представник ГУВС.

За даними із джерел у правоохоронних органах, убивство було скоєне не менше, ніж добу тому. Остаточно годину смерті має встановити експертиза.

Кримінальна справа порушена прокуратурою за фактом вбивства.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.