Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У парламенті зареєстровано черговий проект постанови про призначення виборів у Києві

Влада 5034 перегляди

Опубліковано - 24.10.2013 17:37 | Всі новини | Версія для друку

У парламенті зареєстровано черговий проект постанови про призначення виборів у Києві
У парламенті зареєстровано черговий проект постанови про призначення виборів у Києві
В апараті Верховної Ради зареєстровано проект постанови про призначення позачергових виборів мера Києва і депутатів Київської міської ради на 26 січня 2014 року.

Як повідомляється на офіційному сайті парламенту у четвер, 24 жовтня депутат фракції "Батьківщина" Володимир Яворівський зареєстрував відповідний проект (№ 3484).

Нагадаємо, Верховна Рада вже неодноразово розглядала питання про призначення місцевих виборів у Києві, але голосування провалилося - проекти не підтримувала фракція Партії регіонів, аргументуючи свою позицію рішенням Конституційного суду (втім, у рішенні КСУ йдеться лише про чергові, а не позачергові вибори).

23 жовтня Рада відмовилася включити до порядку денного парламенту на 23-25 жовтня ще один проект постанови про призначення виборів мера Києва і депутатів Київради.

П’ятирічний термін повноважень Київради закінчився на початку червня, у зв’язку з чим в опозиції вважають її нелегітимною. У свою чергу, голова КМДА Олександр Попов та голови низки фракцій Київської міської ради вважають законним проведення сесій.

Відзначимо також, що у вересні Київським міжнародним інститутом соціології було проведено опитування з приводу виборів у столиці. У жителів Києва запитали, як вони ставляться до перенесення виборів Київського міського голови і Київської міської ради на 2015 рік. Опитування показало, що 70% киян знають, що повноваження київської міської влади закінчилися 2 червня цього року, а понад 60% вважають, що вибори потрібно проводити негайно, ще в 2013 році.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.