Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Питання Тимошенко. Янукович заявив, що до засудженої екс-прем’єра не буде ексклюзивних підходів

Влада 4568 переглядів

Опубліковано - 14.11.2013 14:36 | Всі новини | Версія для друку

Чергове безрезультатне засідання робочої групи
Чергове безрезультатне засідання робочої групи
Президент України Віктор Янукович заявляє, що для екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко не буде ексклюзивних підходів.

Про це він сказав журналістам у Запоріжжі.

"Моя позиція залишається незмінною - всі громадяни України перед законом рівні, верховенство закону і верховенство права насамперед, і це стосується всіх. Ніяких ексклюзивних підходів ніхто з громадян України не отримає”, - сказав Янукович.

Він нагадав, що зараз в парламенті зареєстровано 5 законопроектів, які дозволяють засудженим виїжджати за кордон на лікування.

Янукович пообіцяв, що підпише узгоджений закон, у разі його прийняття парламентом.

Між тим, засідання парламентської робочої групи з підготовки законопроекту про лікування ув’язнених за кордоном знову закінчилося нічим. Члени групи від опозиції та влади не змогли досягнути згоди щодо роботи над законопроектом.

У роботі групи з підготовки законопроекту щодо лікування засуджених за кордоном оголошено перерву до 16:00 18 листопада.

Відповідне рішення щойно було прийнято на засіданні робочої групи після того, як члени групи від опозиції та влади не змогли досягнути згоди щодо роботи над законопроектом.

Крім того, депутати від опозиції висловили обурення з приводу того, що їх заздалегідь не повідомили про сьогоднішнє засідання робочої групи.

Також перепалка між депутатами від влади й опозиції виникла через те, що на засіданні були відсутні четверо членів робочої групи: Андрій Міщенко (ВО “Свобода”), Дмитро Шпенов (Партія регіонів), Ігор Єремеєв (позафракційний) та Сергій Гордієнко (КПУ).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.