Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Квартиру нардепа Москаля пограбували

Кримінал 5764 перегляди

Опубліковано - 14.11.2013 23:38 | Всі новини | Версія для друку

Квартиру нардепа Москаля пограбували
Квартиру нардепа Москаля пограбували
У Чернівцях невідомі пограбували квартиру народного депутата від Батьківщини Геннадія Москаля. Депутат підозрює зловмисників в пошуку компромату на нього.

Про пограбування квартири стало відомо сьогодні, 14 листопада. У МВС вважають, що квартиру пограбували протягом останніх п’яти днів, однак виявили це лише сьогодні, оскільки за цей час у неї не заходили ні власники, ані люди, які наглядали за житлом.

Москаль вважає, що в квартирі шукали компромат на нього, а пограбування було лише імітацією.

"Моя квартира перерита повністю, залишилося хіба що зірвати паркет. Дивно, але мій іменний пістолет і дві рушниці не взяли", - повідомив нардеп виданню Zaxid, додавши, що з квартири зникли шуба, ювелірні прикраси та ікона.

Також відомо, що недоторканими залишилися нагородні листи політика. Крім того, грабіжникам не вдалося забрати гроші, оскільки, за словами нардепа, їх не було в квартирі.

Як повідомив один з депутатів Черновецької міськради, квартира розташована в центрі міста, недалеко від вулиці Червоноармійської. Примітно, що сусідами нардепа ймовірно є співробітники МВС області високого рангу.

Варто зазначити, що правоохоронці не вважають, що в пограбуванні квартири політика були присутні політичні мотиви.

"Цілком імовірно, що злочинці не орієнтувалися, в чию квартиру вони проникли. Зброю та особисті документи не винесли. Припускаю, це зробили свідомо", - заявив начальник управління карного розшуку МВС в області Руслан Домніцак, додавши, що грабіжники проникли в квартиру через другий поверх, віджавши металопластикове вікно.

Наразі правоохоронці встановлюють суму збитків, а також працюють над встановленням осіб злочинців, відзначаючи наявність кількох підозрюваних.

Нагадаємо, в листопаді повідомлялося про напад на Прикарпатті на депутата облради, а також про побиття підприємця і депутата Яворівської райради від партії Фронт Змін, внаслідок якого йому зламали плече.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.