Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Парламент на військовому становищі. Мабуть, коаліція тренується до Майдану-2

Влада 6239 переглядів

Опубліковано - 22.02.2007 16:12 | Всі новини | Версія для друку

Парламент на військовому становищі. Мабуть, коаліція тренується до Майдану-2
Парламент на військовому становищі. Мабуть, коаліція тренується до Майдану-2
Заступник голови фракції БЮТ Олександр Турчинов стверджує, що електронний сервер Верховної Ради, який знаходиться поряд з ложею преси на третьому поверсі, охороняється озброєною держохороною.

Про це він заявив журналістам.

Крім того, за словами депутата, представники фракції Партії регіонів закрили двері в президію ВР в сесійному залі. «Ви ж бачите, що закриті всі двері, і Мартинюк не може навіть в туалет вийти», - сказав він.

Турчинов відзначив, що таким чином антикризова коаліція перевела Верховну Раду «на військове становище». «Аварійний стан Верховної Ради, в якому вона працює, - це аварійний стан всієї нашої країни», - сказав він.

Коментуючи інформацію, що в парламенті може відбутися провокація і почнеться стрілянина, Турчинов відзначив, що ці чутки поширюють саме представники антикризової коаліції. «Мабуть, саме вони і готуються до якихось серйозних провокацій, а ми працюємо в межах Конституції», - додав він.

Як повідомлялося раніше, вчора нардепи із фракцій БЮТ та НУ захопили щитову у будинку пленарних засідань і вимкнули єлектрострум. В результаті - вчора не було ухвалено жодного рішення.

Сьогодні вночі нардепи-“більшовики” і опозиція провели ніч у парламенті. Одні (“більшовики”) охороняли трибуну, другі - чатували у щитовій.

Вранці було включено мережу живлення, яка існує на випадок війни і таким чином вдалося запустити систему “Рада”. Проте, інші споживачи, зокрема - освітлення, вимкнено.

Вчора, за заявою Мартинюка до пікетувальників у щитовій викликали прокурора. Проте, не відомо чи порушено кримінальну справу і якщо порушено, то за якою статею.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього. Хто не шанує видатних людей свого народу, той не вартий пошани”
Максим Рильський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.