Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада огороджує Євромайдан різним непотрібом - МАФами і «Беркутом»

Пістолетне право Регіон: м.Київ 6826 переглядів

Опубліковано - 22.11.2013 16:51 | Всі новини | Версія для друку

Фото - Леоніда Ємця
Фото - Леоніда Ємця
На Майдані із «Беркута» і новорічних будиночків влаштували гетто для прихильників євроінтеграції.

Мітингувальників на Майдані Незалежності проти рішення уряду про припинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом обурили дії працівників управління з благоустрою Київської міської державної адміністрації, які готують площу до новорічних свят.

На Майдан Незалежності прийшли представники управління з благоустрою КМДА, щоб встановити будиночки біля новорічної ялинки, поруч з якою проходить "Євромайдан", повідомляє на прес-служба київської міліції.

"Мітингувальники були обурені діями співробітників управління з благоустрою, тому міліція відгородила кордоном місце проведення робіт по підготовці до новорічних свят", - сказали в главку. При цьому в київській міліції зазначили, що нікого з мітингувальників правоохоронці не затримували і знову закликали учасників акції до дотримання законодавства і попросили не заважати роботі комунальних служб, оскільки це також не заважає проведенню акції.

Про це також пише на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат-опозиціонер Леонід Ємець. "Майдан огородили стіною із дерев’яних будиночків і беркуту. Створили гето для Євроінтеграторів", - написав депутат і виклав фото.

Інший народний депутат - Андрій Парубій, щойно на своїй сторінці у Фейсбук повідомив про перші сутички з "Беркутом": "Перша штовханина з міліцією на Майдані.Змусили міліцію прибрати щити,якими вони хотіли обгородити Майдан."

Як ми повідомляли, увечері в четвер на Майдан Незалежності прийшли люди, обурені рішенням уряду України про припинення підготовки до підписання Угоди з ЄС. Акцію вже назвали Євромайданом. Хеш-тег #євромайдан став найбільш популярним в соціальних мережах.

Також 22 листопада активісти відзначають 9-ю річницю Помаранчевої революції. Незважаючи на дощову погоду, близько сотні учасників акції продовжують мітингувати на площі.
Фото - Олега Славінського
Фото - Олега Славінського

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.