Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Азаров піарнувся не телебаченні гучною заявою про готовність піти на пенсію

Влада 5157 переглядів

Опубліковано - 23.11.2013 14:41 | Всі новини | Версія для друку

Азаров піарнувся не телебаченні гучною заявою про готовність піти на пенсію
Азаров піарнувся не телебаченні гучною заявою про готовність піти на пенсію
Прем’єр-міністр України Микола Азаров готовий піти у відставку, якщо його аргументи за призупинення переговорів про підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС безпідставні.

Про це він заявив в ефірі програми Шустер live, коментуючи заяву депутата Давида Жванії про те, що прем’єр-міністр і віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко повинні нести особисто відповідальність за зрив євроінтеграції України і піти у відставку.

"Що там Жванія може говорити, скажіть, будь ласка? Він що, вариться в гущі цих проблем. Він може тільки теревенити язиком. Якщо я сказав хоч одне слово неправди, нехай мене завтра відправляють у відставку", - сказав Азаров.

Також Азаров заявив, що не вважає трагедією, якщо Україна повернеться до підготовки до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом через півроку, після консультацій між Україною, Росією та ЄС.

При цьому прем’єр-міністр заявив, що призупинення процесу підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС ще не означає, що Україна збирається вступити до Митного союзу.

Як повідомлялося раніше, позавчора Кабінет міністрів України вирішив призупинити процес підготовки до підписання СА з Євросоюзом, а також прийняв розпорядження, згідно з яким уряд ініціює створення тристоронньої комісії за участю Європейського Союзу та Російської Федерації. Прем’єр-міністр України Микола Азаров заявив, що вважає таке рішення єдино можливим. Офіційною причиною було названо погіршення торгово-економічних відносин з країнами СНД.

Рішення української влади розчарувало Захід. В інтерв’ю польським ЗМІ колишній президент Польщі Олександр Кваснєвський, який очолює наглядову місію Європарламенту на Україну, сказав, що угоду з ЄС на саміті Східного партнерства наприкінці листопада не підпишуть, а комісар Євросоюзу з питань розширення Штефан Фюле скасував візит до України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.