Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міліція пообіцяла не перешкоджати мирним протестам. Чому ж не знешкоджують «тітушків»?

Влада 4829 переглядів

Опубліковано - 25.11.2013 18:55 | Всі новини | Версія для друку

Міліція пообіцяла не перешкоджати мирним протестам. Чому ж не знешкоджують «тітушків»?
Міліція пообіцяла не перешкоджати мирним протестам. Чому ж не знешкоджують «тітушків»?
Міністерство внутрішніх справ України заявляє, що не перешкоджатиме мирним протестам у разі дотримання громадського порядку і не обмежуватиме право громадян на свободу висловлення власної точки зору.

Про це йдеться в повідомленні на сайті МВС.

«Незважаючи на кольори прапорів і гасла, під якими люди йдуть на демонстрації, міліціонери поважають кожну точку зору і прагнуть лише до того, що на вулицях держави було спокійно», – мовиться в повідомленні.

«Утім, викликають занепокоєння спроби деяких учасників мітингів, які проходять у столиці, спровокувати правоохоронців», – заявляють у міліції.

МВС вкотре закликає до порядку і «попереджає про те, що у разі порушення закону міліція буде вимушена притягти винних до адміністративної або кримінальної відповідальності».

«Перекриття вулиць, невиконання рішень суду, пошкодження майна й інші протиправні дії можуть стати підставою застосування заходів впливу на порушників закону», – кажуть у міліції.

У Києві й інших містах України тривають акції на підтримку євроінтеграції України. 21 листопада уряд вирішив призупинити підготовку угоди про асоціацію між Україною і ЄС, пояснивши це економічними проблемами і потребою налагодити відносини з Росією.

Від «Аратти»: як загальновідомо, головним завданням МВС є своєчасне виявлення та нейтралізація осіб, які, в тому числі, під час масових протестних акцій можуть влаштувати провокації і масові безлади.

У неділю, 24 листопада, десятки журналістів стали свідками, як «тітушки», групами по 10 осіб, влаштовувати провокації і біля Кабміну, кидаючи петарди, і потім, на вулиці Інститутській, біля Банкової.

До речі, на очах тих самих журналістів, співробітники міліції, «не помічали» згаданих осіб. І навіть не намагалися задокументувати їхні дії.

Питання: чому? І за чиєю командою?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.