Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Останній козир імперії? Путін нарахував $30 млрд. українських боргів

Імперія «Совок» 5035 переглядів

Опубліковано - 26.11.2013 20:27 | Всі новини | Версія для друку

Останній козир імперії? Путін нарахував $30 млрд. українських боргів
Останній козир імперії? Путін нарахував $30 млрд. українських боргів
Українські позичальники у цілому винні підконтрольним російському уряду Сбербанку, ЗЕБу, ВТБ і Газпромбанку близько $30 млрд,

Про це заявив Президент РФ Владімір Путін на прес-конференції у Трієсті у вівторок.

"Наші банки - Сбербанк, Газпромбанк, ЗЕБ і ВТБ надають кредити українським партнерам. Робиться це на регулярній основі", - зазначив російський лідер.
За його інформацією, сумарна заборгованість за цими кредитами перевищує $20 млрд і 280 млрд рублів (тобто близько $29 млрд).

"Плюс ще два мільярди, які проплачені за транзит. Це все кредити і квазікредити, обсяг їх більше $30 млрд", - додав глава РФ.

"Ми працювали і будемо працювати з Україною. Не у збиток собі, але працювати будемо далі, і по енергоносіях, і у фінансовій сфері", - вказав Путін.

Крім того, він закликав деполітизувати питання асоціації України з ЄС і провести за ідеєю президента України Віктора Януковича обговорення цього питання у тристоронньому форматі.

"Я б вважав, що потрібно деполітизувати цю тему і погодитися із пропозицією президента Януковича, і у тристоронньому форматі як слід і докладно на ці всі теми поговорити", - заявив Путін на прес-конференції за підсумками переговорів із прем’єр-міністром Італії Енріко Леттою.

Глава РФ також попросив лідерів Євросоюзу утриматися від різких реплік щодо ситуації з рішенням України заморозити укладення угоди з ЄС про асоційоване членство.

"Я б попросив наших друзів у Брюсселі, моїх особистих друзів хороших у Єврокомісії утриматися від різких висловів. Що нам для того, щоб їм сподобатися, потрібно задушити цілі галузі нашої економіки?" - задався риторичним питанням Путін.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.