Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Беркут» жорстоко побив народного депутата свободівця Андрія Міщенка

Пістолетне право 7046 переглядів

Опубліковано - 2.12.2013 03:15 | Всі новини | Версія для друку

«Беркут» жорстоко побив народного депутата свободівця Андрія Міщенка
«Беркут» жорстоко побив народного депутата свободівця Андрія Міщенка
1 грудня 2013 року в Києві на вулиці Банковій «беркутівці» жорстоко побили народного депутата України від ВО «Свобода» Андрія Міщенка, який намагався захистити журналістів, що працювали поруч.

Станом на 22:05 депутат перебуває у лікарні зі струсом мозку й численними забоями.

Як розповів потерпілий, близько 16:45 він разом з кількома народними депутатами вирушив на вулицю Банкову до Адміністрації Президента, де на той момент тривало силове протистояння, яке загрожувало перерости у жорстоку сутичку.

"Після прес-конференції лідерів опозиції ми прийшли на місце подій, де планували утворити живий ланцюг, аби запобігти ескалації насильства. Під час першої хвилі атаки "Беркута" на протестувальників я буквально витягнув близько десяти журналістів і врятував їх від розправи (у тому числі і редактора "Аратти").

Коли ж покотилася друга хвиля, схоже, що "беркутівці" дістали наказ бити народних депутатів. Тож коли я показав своє депутатське посвідчення, п’ятеро озвірілих силовиків кинулися мене дубасити, причому цілили саме в голову. У результаті опинився в лікарні. Дістав струс мозку, по всьому тілу, на спині, руках – численні забої. Депутатське посвідчення також безслідно зникло", – повідомив народний депутат свободівець Андрій Міщенко.

Внаслідок провокацій біля Адміністрації Президента депутатові від ВО "Свобода" Олексієві Кайді невідомі цеглиною розбили голову, в результаті чого він також потрапив до лікарні.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.