Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Несподіваний візит Януковича до Путіна викликав чимало запитань

Влада 4766 переглядів

Опубліковано - 6.12.2013 20:29 | Всі новини | Версія для друку

Несподіваний візит Януковича до Путіна викликав чимало запитань
Несподіваний візит Януковича до Путіна викликав чимало запитань
Президенти України і Росії у п’ятницю зустрілися в Сочі.

Як мовиться в офіційному повідомленні, Віктор Янукович і Владімір Путін обговорили питання торговельно-економічної співпраці в різних галузях економіки та підготовки майбутнього Договору про стратегічне партнерство.

Українська сторона веде переговори з Росією про виділення не менше ніж 12 мільярдів доларів кредиту і можливе укладення нового контракту між «Газпромом» і компанією «ВЕТЕК». Подібні новини з’являються на стрічках інформаційних агентств щодня.

На думку політолога Дмітрія Орєшкіна, несподівана зупинка Віктора Януковича в Сочі, після планового візиту в Китай, говорить в тому числі і про те, що український Президент перебуває в дуже складній ситуації.

«Те, що Янукович у поганій ситуації, мені здається очевидним. Гроші потрібні швидко і багато. І єдиний ресурс, це в даному випадку Путін. До нещастя Путін це чудово розуміє. Тому було зрозуміло, що в Сочі будуть ставити умови, що ти робиш те, те і те, а ми даємо тобі зі срібної ложечки не все відразу, а тільки після того, як ти підтвердиш готовність виконувати наші доручення. Як казав Остап Бендер Шурі Балаганову: «За кожен вітамін, яким я Вас згодую, я вимагатиму від Вас масу дрібних послуг», – зазначає політолог.

Український Президент у тупиковій ситуації

Із Дмітрієм Орєшкіним згоден головний редактор журналу «Росія в глобальній політиці» Федір Лук’янов. За його словами, в додаток до політичної кризи економічні проблеми загрожують Януковичу кінцем його президентства.

«У Віктора Януковича зараз одна головна проблема – що робити з економікою і яким чином вилазити з тієї, досить тупикової ситуації, в якій країна опинилася. Треба терміново якісь кроки робити, тому що на тлі політичної кризи, яка розгорілася, якщо ще й буде економічний обвал, – а він цілком імовірний, – це означає кінець влади Януковича точно. Тому йому треба розуміти, що готова запропонувати Росія і як скоро вона готова це запропонувати», – зауважує Лук’янов.

Речник Владіміра Путіна Дмітрій Пєсков, говорячи про сьогоднішню зустріч українського та російського президентів, зазначив, що Путін і Янукович обговорили поточні питання двосторонніх відносин і питання, пов’язані з підготовкою до засідання міждержавної комісії Росія-Україна. Журналісти звернули увагу на те, що інформація про несподіваний візит Президента України вкрай скупа.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.