Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Європарламент закликає негайно почати посередницьку місію ЄС в Україні

Світ навколо нас 4737 переглядів

Опубліковано - 12.12.2013 16:02 | Всі новини | Версія для друку

Європарламент закликає негайно почати посередницьку місію ЄС в Україні
Європарламент закликає негайно почати посередницьку місію ЄС в Україні
Європейський парламент закликає до негайної роботи місії ЄС на високому політичному рівні для посередництва в пошуку політичного вирішення кризової ситуації в Україні.

Про це йдеться в резолюції Європейського парламенту, ухваленій сьогодні в Страсбурзі.

Крім того, Європарламент висловлює повну солідарність з «демонстрантами за європейське майбутнє і закликає українську владу повною мірою поважати громадянські права і фундаментальні свободи зібрань і мирних акцій протесту».

Європарламент «рішуче засудив» використання сили проти мирних демонстрацій і наголошує на необхідності швидкого, ефективного й незалежного розслідування і покарання осіб, визнаних винними, закликає до негайного і безумовного звільнення мирних демонстрантів, заарештованих в останні дні.

Також Європарламент висловлює жаль з приводу «жорстоких подій, що сталися 9 грудня 2013 року, коли сили безпеки штурмували офіси опозиційних партій і незалежних ЗМІ, і переслідували демонстрантів».

У резолюції також міститься заклик до держав-членів ЄС погодитися на надання безвізового права в’їзду українців до ЄС.

У документі також засуджується Росія за «неприйнятний політичний й економічний тиск» на Київ і заклик до Єврокомісії визначитися з можливими «контрзаходами».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.