Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄС наразі не розглядає питання запровадження санкцій проти керівництва України

Світ навколо нас 5320 переглядів

Опубліковано - 13.01.2014 15:01 | Всі новини | Версія для друку

ЄС наразі не розглядає питання запровадження санкцій проти керівництва України
ЄС наразі не розглядає питання запровадження санкцій проти керівництва України
Європейський Союз наразі не розглядає питання запровадження санкцій проти представників керівництва України, не дивлячись на заклики лідерів української опозиції та звернення з боку київського Євромайдану.

Про це заявила Майя Коціянчич, речниця Верховного представника ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Кетрін Аштон.

«Санкції є крайнім заходом. Вони запроваджуються лише після ретельного вивчення ситуації. Це питання також потребує одноголосного рішення усіх 28 членів Європейського Союзу», – сказала Коціянчич.

«Наразі питання санкцій на цій стадії не розглядається», – додала вона.

12 січня під час Народного віче на Євромайдані в Києві було підтримано звернення до керівників США та Європейського Союзу щодо запровадження санкцій проти міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка та інших представників української влади через застосування сили проти учасників Євромайдану та побиття колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка біля Києво-Святошинського суду наприкінці минулого тижня. Сенат США буде розглядати питання про ситуацію в Україні у середу, 15 січня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.