Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Пропагада чи щось більше? Іноземна держава Росія звинуватила інші іноземні держави у вручанні у внутрішні справи суверенної України

Імперія «Совок» 5432 перегляди

Опубліковано - 29.01.2014 10:51 | Всі новини | Версія для друку

Пропагада чи щось більше? Іноземна держава Росія звинуватила інші іноземні держави у вручанні у внутрішні справи суверенної України
Пропагада чи щось більше? Іноземна держава Росія звинуватила інші іноземні держави у вручанні у внутрішні справи суверенної України
Рада Федерації прийняла в середу, 29 січня, заяву щодо ситуації в Україні, висловивши “подив і обурення заявами низки західних політиків, які безцеремонно втручаються у внутрішні справи України і навмисне провокують дестабілізацію ситуації в країні”, передає інформагентство РИА Новости.

"Рада Федерації закликає припинити неприкрите втручання ззовні у справи суверенної держави", - йдеться в документі.

У заяві сенатори висловили занепокоєння ситуацією в Україні і зазначили, що спровоковані опозицією масові безлади не мають нічого спільного з мирними акціями протесту. "Добре організована кампанія спрямована на дискредитацію і повалення легітимної влади. Погроми і підпали в Києві та інших українських містах, штурм адміністративної будівлі, агресивні дії проти сил правопорядку, що призвели до людських жертв і значної кількості постраждалих, відбуваються зі схвалення тих, хто вивів людей на вулиці", - йдеться в заяві Ради Федерації.

Сенатори також зазначають, що Україна перебуває у стані глибокої політичної кризи, яка може мати тяжкі наслідки для українського народу, державності і територіальної цілісності України.

"Рада Федерації рішуче засуджує прояв насильства, націоналізму, ксенофобії та закликає всі політичні сили України шукати шляхи виходу з нинішнього протистояння тільки через конструктивний діалог. Це має відбуватися без жодних ультиматумів та тиску", - переконані сенатори.

У заяві вони наголошують на важливості того, щоб і влада, і опозиція на основі чинних законів виробили позитивний сценарій подолання політичної кризи та вирішення наявних у суспільстві проблем.

Раніше повідомлялося, що в Брюсселі 28 січня відбувся саміт Росія-ЄС. Однією з основних тем зустрічі президента РФ Володимира Путіна і провідних політиків ЄС стало обговорення ситуації в Україні. Крім іншого, Євросоюз має намір роз’яснити російській делегації, що угода про асоціацію з Україною не відкидає тісної співпраці Києва з Москвою. Саміт з причини назрілих суперечностей між сторонами щодо низки політичних питань було скорочено з двох днів до трьох годин.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.