Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Докази злочину Януковича. Снайпери спецпідрозділів розстрілювали людей, провокуючи війну

Кримінал 7130 переглядів

Опубліковано - 25.02.2014 19:06 | Всі новини | Версія для друку

Докази злочину Януковича. Снайпери спецпідрозділів розстрілювали людей, провокуючи війну
Докази злочину Януковича. Снайпери спецпідрозділів розстрілювали людей, провокуючи війну
Снайпери, які стріляли в протестувальників 20 лютого на вулиці Інститутській у центрі Києва, працювали з будівлі Кабміну, готелю Україна та інших. У людей, екіпірованих касками, бронежилетами і щитами, не було жодного шансу захиститися від снайперських пострілів.

Журналісти програми Гроші запитали думку збройових експертів щодо гвинтівок, якими були озброєні снайпери в урядовому кварталі.

"Це дорога снайперська гвинтівка високого класу. Зовні дуже схожа на серію англійських снайперських гвинтівок АV, АЕ, аVL. Це одна з найбільш точних і дорогих на сьогодні снайперських гвинтівок", - сказав експерт.

Народний депутат від партії Батьківщина Геннадій Москаль вважає, що крім спецзагону Альфа, був ще один, назва якого Тінь. Він був створений спеціально для забезпечення порядку при проведенні чемпіонату з футболу Євро-2012.

"Він називався підрозділом з проведення спеціальних операцій", - повідомив Москаль.

Саме для цього підрозділу на бюджетні кошти були придбані особливі снайперські гвинтівки. Так, для внутрішніх військ закупили спецтехніки на 106 млн грн. Серед бронежилетів і прицілів 80 британських гвинтівок АV по $10 тис. кожна. Саме такі гвинтівки були помічені у бійців біля Адміністрації президента 20 лютого.

На думку Москаля, керував спецоперацією досвідчений полковник Сергій Асавалюк, який раніше служив снайпером у спецпідрозділі СБУ Альфа. Москаль переконаний у тому, що, швидше за все, в Асавалюка був наказ не просто вбивати, а розгорнути громадянську війну. "Повинні були бути вбиті мітингувальники, але також повинні були бути вбиті і з боку правоохоронних органів. Це за сценарієм", - додав нардеп.

Зокрема, біля Жовтневого палацу в Києві, ймовірно, був помічений саме Асавалюк. Він лежав на землі і стріляв зі снайперської гвинтівки.

"Його можна ідентифікувати - всі були в касках, а він без каски. Він ніколи не надягав каску", - зазначив народний депутат.

Нагадаємо, керівництво МВС порушило кримінальну справу щодо масового вбивства людей у центрі Києва. У причетності до цього злочину підозрюються десятки чиновників.








Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.