Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США: заяви Росії щодо суверенітету України непослідовні

Світ навколо нас 4956 переглядів

Опубліковано - 28.02.2014 23:02 | Всі новини | Версія для друку

США: заяви Росії щодо суверенітету України непослідовні
США: заяви Росії щодо суверенітету України непослідовні
Сполучені Штати звертають увагу на те, що заяви Росії стосовно суверенітету України є непослідовними і застерігають Москву від переходу межі.

«Ми уважно спостерігаємо, як сказав державний секретар США Джон Керрі, чи дійсно Росія не робить нічого, що свідчило б про перехід межі. Ми суворо підтримуємо територіальну цілісність і суверенітет України і сподіваємось, що й інші держави також», – заявив у п’ятницю на прес-конференції речник Білого Дому Джей Карні.

«Повідомлення про російське втручання в Криму викликають глибоке занепокоєння у США і, як сказав державний секретар Джон Керрі та радник президента Обами з національної безпеки Сюзанн Райс, втручання Росії було б серйозною помилкою. Ці повідомлення з Криму не відповідають попереднім твердженням Росії перед Сполученим Штатами Америки, що Росія буде поважати територіальну цілісність України. Це непослідовно й щодо зобов’язань Росії, взятих нею згідно з Будапештським меморандумом», – додав Карні.

Рада безпеки ООН заявила, що проводе у п’ятницю зустріч за зачиненими дверима для обговорення кризи в Україні у відповідь на звернення нової влади України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.