Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Парламент України просить США і Великобританію терміново вжити всі заходи щодо Росії

Влада 6029 переглядів

Опубліковано - 11.03.2014 13:23 | Всі новини | Версія для друку

Парламент України просить США і Великобританію терміново вжити всі заходи щодо Росії
Парламент України просить США і Великобританію терміново вжити всі заходи щодо Росії
Верховна Рада України звернулися до країн-гарантів безпеки України із закликом зберегти територіальну цілісність країни, застосовуючи всі можливі заходи - дипломатичні, політичні, економічні і військові заходи.

За звернення на засіданні у вівторок проголосували 263 народних депутати із 322 зареєстрованих у залі у вівторок.

Парламент звернувся до великої Британії, Північної Ірландії, США з проханням гарантувати територіальну цілісність України, застосовуючи для цього всі можливі заходи - як дипломатичні, так і військові.

«Верховна Рада України звертається до великої Британії, Північної Ірландії, США, як країн-учасниць меморандуму про гарантії безпеки, і в зв´язку з приєднанням України до договору про нерозповсюдження масової зброї , з проханням виконати свої зобов´язання у відповідності з його положеннями, і застосувати всі можливі дипломатичні, політичні, економічні і військові заходи для негайного припинення агресії та збереження незалежності та суверенітету, наявних кордонів України», - йдеться у зверненні.

Парламент також звернувся до РФ, як країни, що підписала Будапештський меморандум, «негайно вивести війська з території України, і припинити агресію проти української держави, гарантувати її територіальну цілісність і незалежність».

Як повідомлялося раніше, 2 березня Верховна Рада прийняла звернення до країн-гарантів безпеки України. Зокрема, нардепи звернулися до держав-гарантів у відповідності Будапештського меморандуму забезпечити територіальну цілісність України.

Також нагадаємо, що це вже не перше звернення народних депутатів до країн-підписантів Будапештського меморандуму 1994 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.