Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Криму зникли активісти Автомайдану, серед яких син Гриценка

Пістолетне право Регіон: Автономна республіка Крим 8682 перегляди

Опубліковано - 14.03.2014 10:47 | Всі новини | Версія для друку

У Криму зникли активісти Автомайдану, серед яких син Гриценка
У Криму зникли активісти Автомайдану, серед яких син Гриценка
У Криму зникли активісти Автомайдану. Серед них є син депутата Анатолія Гриценка Олексій і його товарищі Наталія Лук’янченко і Сергій Супрун.

"Зв’язок з ними обірвалося в 23:00 вчора. Встигли повідомити: в Сімферополі на вул. Авіаційній за їх машиною - Toyota Camry АА4464АХ - гнались три джипа, лунали постріли ... Вранці четверга на виїзді з міста Севастополя за ними стежили з машини Xonda Accord СН2419АА", - написав Гриценко у Facebook.

Система моніторингу через мобільний телефон показує, що вони (принаймні їх телефони) повинні бути на території нещодавно захопленого російськими солдатами військового комісаріату за адресою: Сімферополь, вул. Київська 152. Але охорона військкомату стверджує, що там нікого з активістів автомайдану немає.

"На моє прохання, в місцевій міліції представником Меджлісу вночі зареєстровано відповідну заяву, результатів їх пошуку поки немає. Шукаємо та іншими доступними каналами", - написав Гриценко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.