Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Екс-голова СБУ Ігор Смешко: «Потрібна політична воля для розгортання територіальної самооборони»

Захист держави 6101 перегляд

Опубліковано - 14.03.2014 16:51 | Всі новини | Версія для друку

Смешко: потрібна політична воля для розгортання територіальної самооборони
Смешко: потрібна політична воля для розгортання територіальної самооборони
В українців є зброя, і є підготовлений резерв. Потрібна лише політична воля влади для розгортання територіальної самооборони. Ігор Смешко заявив також про те, що непомірні амбіції російського президента Путіна можуть привести світ до нової війни.

Про це говорив колишній очільник СБУ Ігор Смешко в прес-центрі інтернет-видання "Обозреватель" під час прес-конференції на тему: "Загроза розколу країни: кримський референдум".

"У нас є три аеромобільні бригади, які знаходяться у високому боєготовності. Україна не має зараз мобільної та високооснащеної армії для наступальних операцій. Але вона має достатньо сил для оборони", - заявив Ігор Смешко. За словами офіцера, в нинішніх умовах українці можуть вести партизанську війну, в якій їх перемогти буде неможливо.

За словами екс-глави СБУ генерали армії Радецький і Кіхтенко готові вже зараз взяти на себе відповідальність за розгортання збройних сил. Радецький в епоху СРСР командував танковою армією, яка була найбільшою армією в порівнянні з ЗС інших країн Варшавського договору. Генерал Кіхтенко брав участь у створенні Національної Гвардії України.

"Потрібно продемонструвати нашому опоненту готовність захищатися", - підкреслив Смешко.

Екс-очільник СБУ Ігор Смешко заявив також про те, що непомірні амбіції російського президента Путіна можуть привести світ до нової війни.

"Зараз ситуація "зависла" і повністю залежить від однієї людини, в руках якого необмежена влада". - зазначив Ігор Смешко.

Від необережних дій амбітного лідера Росії "може бути запущений процес, який не має іншого поворотного пункту як можливий початок третьої світової війни", - заявив Ігор Смешко, коментуючи позицію Володимира Путіна в розпалювали ним військового конфлікту і спробі виправдати військову агресію Росії проти України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.