Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


МВС здійснила слідчі дії у підозрюваних у хабарництві і казнокрадстві

Кримінал 6353 перегляди

Опубліковано - 21.03.2014 19:17 | Всі новини | Версія для друку

МВС здійснила слідчі дії у підозрюваних у хабарництві і казнокрадстві
МВС здійснила слідчі дії у підозрюваних у хабарництві і казнокрадстві
В рамках розслідування корупційних схем у газовій галузі, працівники МВС сьогодні затримали голову правління НАК “Нафтогаз України” Євгена Бакуліна.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.
"Тільки за трьома розслідуваних Слідчим управлінням МВС епізодами дії злочинної групи, сума збитків державі оцінюється приблизно в 4 мільярди доларів США. І це далеко не повний перелік сумнівних схем і операцій, що потрапили під увагу наших слідчих", - написав Аваков.

Міністр передбачає, що нинішнє розслідування призведе до ще більш колосальних цифр завданих збитків і безлічі відомих персоналій, які мають до цього відношення, як у минулому, так і в нинішньому політикумі.

"Мною прийнято рішення про розширення слідчо-оперативної групи, яка працює в цьому напрямку. Я попереджаю політиків про невтручання в розслідування. Попереджаю, що буду жорстко, в тому числі публічно реагувати на будь-які спроби чинити тиск на слідство", - попереджає він.

Аваков наголосив, що "дане розслідування важливо не тільки заради відновлення справедливості і повернення викраденого, але і як щеплення від корупції для нової влади".

Сьогодні ж, 21 березня, міліція провела обшуки в офісі компанії НАК "Нафтогаз Україна".

Нагадаємо, "Нафтогаз України" об’єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Холдинг є монополістом із транзиту та зберігання природного газу в підземних сховищах, а також із транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

Водночас, рамках кримінального розслідування розкрадання бюджетних коштів, силовики провели обшуки і ряд слідчих дій в Мінагрополітики України.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков.

За його словами, за підсумками обшуків, вилучено великі суми коштів.

"У першого заступника Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Симонова вилучено: 1 млн. 717 тис. доларів США, 1 млн. 250 тис. грн, 9 тис. грн", - розповів Аваков.

Також, за його словами, у екс-міністра аграрної політики Миколи Присяжнюка вилучено $286 тис. доларів, 659 тис. грн та кілька наручних годинників високої вартості відомих світових брендів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.